• Pavinho
    614
    jel nije netko spomenuo da je sad suspenzija nakon 4 zuta kartona?
  • Kumerle
    3.3k

U ligaskoj fazi tek
  • vlatkomarkovic
    3.8k

Prva stvar, mislim da su utakmice protiv Rudeša i Gorice bitne kao i sve HNL dok se ne osigura naslov. Po meni, eventualno, ako si na +3 u utakmici ili kada izgradiš osjetnu bodovnu prednost možemo ih polako ubacivati. Kao drugo ne bi nazvao koeficijent filantropskim, jer i nama treba da nas ne spickaju u prvo pretkolo LPa, a s obzirom na efekt ostalih de facto smo ovisni sami o sebi. Kao treće slažem se da nije maturalac, ali zato sam naglasio ovo da, ako stvari idu kako spada. Znaci 60. Minuta je, u Zagrebu smo vodili 3-0 tad. Mislim da je to ok situacija, čak i 2-0. Mislim da su i u seniorskom nogometu dokazali Šunta i Zebic da mogu igrati, ovaj drugi je “Boga Baluna” strpao u džep. Šunta je imao prošle godine 4 pristojna nastupa s nekom ok minutažom u HNLu protiv protivnika koji su kvalitetom minimalno jednaki ovima. Mislim ne radi se o nekima koji će biti igrač manje. Također je dobra prilika jer mislim da nakon ovoga teško da će do kraja sezone dobiti ikakvu priliku za igrati, osim, ako ne dao Bog, ne bude neka havarija ozlijeda.

Uzimajući sve to u obzir, nadam se da će dobiti priliku da upisu europske minute protiv Zalgirisa.
  • fakin
    5.7k
    Zajc i Hoxha su na klupi.

Filipovic - Valincic, Dominguez, McKenna, Vinlof - Misic, Kacavenda, Stojkovic - Lisica, Orsic, Beljo
  • Hrc-Vg
    1.4k
    kaj je bilo odlično osim broja gledatelja? Navijalo se 3 min od cijele tekme.
  • hardek
    11.7k
    Sviđa mi se što je lijeva strana MPV - Orša, jako malo vremena su igrali skupa do sada. Nadam se Šunti barem 30 minuta ako već nije mogao startat
  • javolimtebejako
    6k
    daj me nemoj jebat da sam zaboravio predictor odigrat
  • Noel
    23.3k
    Da mi je prije pola godine ovdje netko rekao da će Kačavenda i Oršić bit starteri u 3. pretkolu kvalifikacija za ligu prvaka u dresu Dinama reko bi mu da je trol.

Sretno Purgeri.
  • Georg Koch
    8.1k
    Šunta mora dobiti barem 30 minuta.
    Hvala, vidimo se, ajmo plavi!
  • IceMan
    4.4k
    Malo mi je jedino žao Mišića, da baš svaku mora.

Rezultat mi je iskreno i manje bitan, koliko da se nitko ne ozlijedi, dobi karton ili ne potroši previše.
  • Pesca90
    283
    Jedna prigodna na D-radiju za Orsu i Lisicu:leti ptico,rajska ptico svojim snaznim krilima.
  • NoSkillan
    437
    pobjeda nam je bitna zbog koeficijenta, al nek sve prođe u najboljem redu, odmarat ce se igrace protiv rudesa jer onda ide viking kuci/varazdin gosti/viking gosti u tjedan dana, ne treba ih ni odmarat i sada i protiv rudesa pa da imaju dva tjedna bez utakmice
  • NoSkillan
    437
    dvije promjene kod zalgirisa naspram prosle tekme, vani su golman svedskauskas i ourega, a unutra golman mikelionis i burba
  • IstinaZaDinamo
    2.7k

Odmarao je tjedan dana, a i inace nije jedini igrac na svijetu koji igra svaku utakmicu.
  • Thor
    3.5k
    Ajmo dinamo! :strong: Ozbiljan pristup i rijesiti to u 30 min.pa cemo onda razmisljat o odmaranju pojedinaca.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.