• vjeko1701
    27.8k
    Ti zbilja misliš da bi doveli nekog tko to neće govoriti?
  • Filip B
    470
    Ono Silićevo hvatanje lopte pa udarac možemo gledati da fali onaj clear and obvious aspekt (čista i očita greška, slučaj kada se VAR aktivira, op.a.).NORTE

Je, a kad Kolaric stoji 2 metra od situacije, direkt gleda i procjenjuje da nije penal nego Bambino simuliranje, onda se VAR aktivira.. da mu kaze “Patriče, clearly and obviously si krivo vidio ti s dva metra”

Jedina sreca HNS-u ovdje da ne dode do raspada je kaj je Istra izjednacila i bog baluna fulao penal. Dva kola, dve travestije vec.
  • Z brega sam
    389
    ma znam da nebu došla takva osoba, samo velim da mi je pun kufer. Pogledam jedino radi Valentine, daje objektivnije komentare nego ostatak tovarluka.
  • crophantom
    6.4k
    ma dobro, čak je su i magarac Miho i Štašpit rekli da je ovo laktom penal, pa to ni onaj debil prgavi ili kako se zove ne može braniti.
  • Omake
    19.9k
    Prgavom su oba penali
  • crophantom
    6.4k
    ma neznam, ne pratim te baš skroz divlje tovare, on mi je samo prvi pao na pamet jer sam se sjetio kako je lik izvalio da nije bilo Garcije lani da bi Hajduk bio na +15 od Dinama :lol:
  • shameless86
    2.2k
    gorica stavila 15 € tovarima karte..hoce opet proglasi i bojkot?
  • NitkoBitan
    38k
    Po meni ne treba sprdat druge sto se zale na cijene ulaznica, tovari su to izveli na po meni krivi nacin i umjesto da su se zadrzali na zaljenju na cijene i bojkotu oni maltene sto nisu popisali sve u Varazdinskoj zupaniji.

Nego evo konkretno, prije par godina je cijena u Gorici za gostujucu tribinu bila 6 eura, a danas je 15 eura sto cini povecanje cijene od 150%.

Pomak u infrastrukturi i kvaliteti nogometa nikakav.
  • blueslavonija
    464
    čitam malo čopa starog što kaže pa reko da podijelim jer je rekao nešto što vjerujem da većina nas misli. nije sad toliko bitan NOB klub nego uopće ta spika da su umorni od ritma 2 tekme tjedno. i to na početku sezone. da ne citiram cijeli članak pročitajte ali zaključak je da to onda ni nisu profesionalni igrači nego rekreativci. jbt otočani igraju taj ritam manje više cijele sezone i svake sezone. i drugoligaši, trećeligaši , nemaju zimsku pauzu i nitko ne kuka. ovi naši hnl levati kukulele a sutra bi se prodali na taj isti otok. zato ja svake godine želim NOB klubu da uđe u tu konf.ligu jer s levatima kakve je skupio bi se u hnl borili za 4. mjesto uz pomoć hns-a. i zato nas ne trebaju čudit rezultati naših klubova u europi , a to je jedino mjerilo, mi smo dno od lige i nas su odavno prešišale zemlje poput češke, poljske, skandinavci itd itd.
    https://www.dnevno.hr/sport/poznati-hrvat-udara-po-hajduku-nisam-se-samo-ja-prevario-a-to-sto-sam-procitao-pa-to-je-nemoguce-3384731/
  • Mali dioničar
    20.3k
    Hajduk je super klub.

Klub njihove dice u kojem nema njhove dice, klub koji se bori protiv sistema angažirajući odvjetnički ured Čeferin, klub koji ne voli mafiju, ali ima Ljubu u Nadzornom, klub koji prepoznaje Rakitića i Rebića sa 35 godina, ali ne prepoznaje Bobana i Modrića sa 15, klub koji je dioničko društvo, a brije da je narodni i još puno puno toga.
  • shameless86
    2.2k
    ma ne sprdam se,ja sam i napisao da je onih 18 eura previse kaj je vž stavio ..samo me.zanima dal ce biti dosljedni i sad..kaj se tice cijena, sve iznad 10 eura za gostujuce u hnl-u mi je previše
  • Filip85
    1.5k
    Meni je ovaj dio zanimljiv

"sjećam se svoje karijere, one sezone 1984. godine Igralo se od nedjelje do nedjelje tri utakmice i bilo nam je to posve normalno. A danas je to, kao, neki eksces"
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.