• Fabercaster
    1.2k
    Ma nije problem nešto objaviti, problem je taj što Dinamo nitko izuzev možda eto te Istre nitko nebi ni podržao. Idemo redom secirati: Rijeka - Mišković sjedi u HNS-u znači nula bodova. Varaždin je #family znači ni tu ništa. O Šikiću ne treba ni trošiti riječi. Gorica...sad sam guglao pa vidim da su promjenili vlasnika (?), ali znam da je prije predsjednik naravno bio jedan od dopredsjednika HNS-a.
    Rudeš? Prosi reflektore od Tomaševića (https://www.vecernji.hr/zagreb/foto-nk-rudes-prozvao-tomasevica-reflektori-iz-kranjceviceve-trunu-na-hipodromu-a-mi-selimo-iz-zagreba-1973923 ), znači vjerojatno će se prodati HNS-u za jedan traktor i možda malo kreča za linije.

Kad je bilo aktualno ono oko ZNS-a, jedan kolega je tu na forumu opisao da se glas na razini županijskog nogometa prodaje za jednu vreću lopti. Tužno i istinito. Vjerujem da je na razini 1.HNL prisutna samo malo skuplja razina kokošarenja. Svi nešto mrmljaju ali nitko se ne buni jer eto dat će HNS za novi travnjak, pogurat će se domaćinstvo finala Kupa pa će past neka pinkica za organizaciju, malo se bude zažmirilo na prijavi za licencu itd.
  • Mr Anderson
    21.3k
    Ja sam na moru, normalni Hajdukovci ovdje priznaju da je čisti penal i kažu da bi bolje za njih bilo da je svirao, možda bi dobili. Za ono na Mauriću da je 50:50. Rekao sam im za Šotičeka da je to Biuk II.
  • NORTE
    26.3k
    Kaze Misko da ima usmeni dogovor sa Frukom da ukoliko se ne proda potpisuje novi ugovor.NitkoBitan

Možda na još godinu dana potpiše.
    S nekom klauzulom za prodaju.
    Nije Fruk lud.
    Ima 25 i pol godina, a ne može dalje.
  • Benedikt
    278
    Kojeg su oni Matića stavili u Var sobu, Ivana ili Sašu?? Ajde barem struje nije nestalo
  • Hnlovac
    7.4k
    Svi u društcu su mi do prije pola godine pričali basmoslovne stvari o Fruku, ja sam i dalje siguran da nikad neće otići, bar ne u klub lige petice
  • ElDorado
    13.1k
    najbolje je naletilic definirao: tko ima lovicu ne treba ga, tko bi ga htio nema lovicu. Mislio je na 10 milja.
    Fruk je igrac od 4-5 milja, ima 25 godina
  • Omake
    19.9k
    Fruk bi bio lud da produži ugovor.
  • Profesor Baltazar
    158
    Ma potpisat će ako do toga dođe. Al onda će se dogovorit da ga na prvu ponudu koja zadovoljava igrača klub pusti bez obzira što odšteta koju taj klub nudi možda ne bude po volji Miškoviću. To je moje mišljenje
  • FrodoJePurger
    723
    Kako bi Fruk funkcionirao na poziciji 6. kod nas?
  • Profesor Baltazar
    158
    Šestica nikako, eventualno na osmici
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.