• Roky
    149
    cak i nije problem Rijeka ili Dinamo on ima 25 godina treba ga pustit kocis njegovu karijeru,a svi znamo kakav je Misko za pare...
  • FrodoJePurger
    719
    Možemo mi uvesti i VAR sustave iz PL, ali dokle god su iza tih snimki četnici kao Ivan Matić i slični tu se nažalost ništa neće promjeniti.

Isto tako ništa se neće promjeniti ni u kažnjavanju krivih odluka jer pošteni novinari i suci se boje grupe četnika i njihovog poglavara Ljube Pavasovica Četnika, a svi ostali novinari i suci su navijači četnika/dio četnika ili dio stranke koja je većinski uz cetnike.

Nema ovo veze sa napetosti prvenstva, nema ovo veze sa Dinamom, ovo je sve vezano za Hajdug i pokušavanjem stabilizirati klub koji izgleda kao Svjetski trgovački centar 11.9.

Ali postalo je toliko loše da i uz sve pogurance, kredite i picke materine oni i dalje ne mogu ništa konkretno napraviti, jer su očajni, slabi, loši i zli, a karma postoji i propadati će sve dublje i dublje kao što i zaslužuju.

Zaslužujete najgore, nikad nećete biti ozbiljan klub, nikad nećete biti pošteni ljudi i nikad nećete biti kao Dinamo.
  • NORTE
    26.3k
    Hajdug je u kavezu Poljuda postavio neke nove ograde kod ulaza (sigurno na trošak drzavnog proračuna iz onih 2.5 milijuna eura), moguće sa željom da na taj način da ubace svoje navijače u kavez u slučaju potražnje i kad dođe vrlo malo gostiju.

Međutim, unatoč vrhuncu turističke sezone i tri europske pobjede potražnja za ulaznicama nije ni blizu tolika.
  • javolimtebejako
    6k
    koje guranje misljenja "kontrolora sudenja" i "sudačkog experta"

smatrate da je Istra ostecena protiv hajduka? aa ne,ne, varate se grdo dame i gospodo, poslusajte sto ima za reci ovaj objektivni tovarski zupanijski sudac najpoznatiji po tome sto je pljusnio niz stepenice prilikom sudenja utakmice 3. NL Jug
  • Svi na Sjever
    3.6k
    Drugi penal je čist ali ovo što je Silić dotaknuo Istrinog igrača je premekano za penal.dumitrumitu

Ovo sam i ja na prvu mislio, ali ovdje su okolnosti takve da golmanu lopta ispada iz čistog mira, i da napadac ima prazan gol, što jako mijenja pogled na intezitet kontakta i način ometanja napadaca.
  • marcio amoroso
    52.8k
    Nikada nije problem greška, ali je uvijek problem namjera. Tovari se već par godina namjerno guraju i to postaje sve degutantnije.

Problem je što su uz sve to guranje i dalje nebitni.

Ja im samo želim da u playoffu mikimausa imaju suđenje kao što je Istra imala sinoć. Ništa ni više ni manje.
  • T90d
    3.2k

Ja im u četvrtak želim 4 komada u mreži, tako da ne dođu do PlayOff mikimaus lige. Nego se poubijaju međusobno.
  • emilperska
    17.9k
    Treba zatrpat mailove HNSa i Komisije s pitanjima i situacijama vezanim uz Ivana Matića i njegovo VAR suđenje na štetu ostalih, a u korist Hajduka.

Neki odgovor ce netko morati dati kad tad tko i zašto to dopušta da se radi..
  • austrijanac
    12.7k

prije sam i Breznog stavljao u cc ali vise nije povjerenik za natjecanje

Treba ih maltretirat, nek se pomaknu malo
  • ElDorado
    13.1k
    Brk ih je danas fino posro
  • deda
    47.4k
    Ljudi u Kc ogorčeni organizacijom jučer. Topla pića, spora prodaja ulaznica, kasnilo se po pola sata, ne rade kentauri, zmazane stolice, wc u banani. HNL u najboljem izdanju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.