• rioda
    17.7k
    Rudeš je već ispao
  • ElDorado
    13k
    Peternac ne bu stao u gepek
  • Noel
    23.1k
    Zamišljam da su tovari na mjestu Osijeka u ova dva kola, već bi se organizirale rute slavlja naslova, naslovi u medijima bi se štampali, 800 jazavih podcasta bi išlo live, ovdje bi na Zoni isto neki jazavci trvrdili kako je Hajduk opasan, neugodan, kako je to Garcia dobro složio, kako bi voljeli vidjet jaki Hajduk i zanimljivo prvenstvo :lol:
  • Thor
    3.4k
    Gledao klince...dakle, osijek trpa. Sad okrenuo.
  • Warrior
    171
    Kaze komentator da je Osijek prosle sezone u prvih 5 kola zabio 1 pogodak, u ove dvije utakmice, a igra se jos jedno poluvrijeme, vec su na 6.
    Sasvim neki drugi Osijek, mlad i poletan.
  • Thor
    3.4k
    Gledao sad golove...Rudes ko kanta za napucavanje
  • Dzoni
    7.3k
    Nekako je bilo pitanje vremena kad će im ovako scoutiran kadar ojačan juniorima donijet neke rezultate. Prejaka je to ekipa da si ponovno dopusti borbu za ostanak. A sad, dokle će ih dovesti, ne znam
  • NORTE
    26.3k
    Osijek prosle sezone u prvih 5 kola zabio 1 pogodak, u ove dvije utakmice, a igra se jos jedno poluvrijeme, vec su na 6.
    Sasvim neki drugi Osijek
    Warrior

Sasvim drugačiji ždrijeb sezone.
    U prošloj imali redom dinamo, Rijeku, Varaždin, Hajdug i Lokomotivu.

To ti je važnost ždrijeba, kao i u Europi.
    Za male klubiće je to posebno ključno.

Trebala bi bit lijepa posjeta na prvoj tekmi sezone na Pampasu nakon uvodne dvije pobjede u gostima.
  • Dudu
    3.3k
    Ocekujem 14.8. najmanje 7 golova u mreži Rudeša :cheer:
  • Navijač Dinama
    12.8k
    Rudeš je najlošija ekipa koju sam gledao u HNL-u. Bio sam strogi zagovornik da se liga i proširi, međutim ako ti je ovo prvak druge lige, bojim se i pomislit kakve su ostale kršine od ekipa.

Osijek solidan do dobar, al po meni ovaj raspali Rudeš koji je lošiji od prošlosezonskog Vukovara i Gorica koja je prodala sve sto valja nisu nikakvo mjerilo.
  • Warrior
    171
    ima logike, uopce se ne sjecam s kim su igrali na pocetku prosle.
    Je li gledao tko Rudes proslu protiv Rijeke? Rezultat Rijeke puno manje uvjerljiv nego danas Osijekov.
  • Mathiasovi Chageri
    8.9k
    Osim što nam je liga baš loša, ovi drugoligaši koji ulaze su svake godine sve gori i gori. Bilo je zadnjih godina baš optimističnih zagovornika proširenja lige, no kako je krenulo bliže smo franšizaciji lige zatvorenog tipa nego proširenju lige.
  • ElDorado
    13k
    Tesko rec po Rudesu al ovaj Osijek bu imal kaj igrat s Rijekom i tovarima. Bas su dobro poslozeni. Pogotovo lijeva strana
  • Hectorharatti
    458
    Znaci istra gorica i co su lagani skroz. Mogu igrat sa dijecom. Ispast sigurno nece.
  • vjeko1701
    27.7k
    Milina kada je sve više trenera i ekipa koje žele igrat. Sada smo spali samo na dva negativna trenera, Šafarić i Carević.Omake

Baš sam to razmišljao neki dan. Mogli bi ove sezone gledati puno atraktivniji nogomet nego prošlih. Nije loše ni za nas ni za ligu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.