• Paggini
    94.4k
    Uvijek je isti obrazac kod tih ljigavih žoharčina - udaranje po Bobanu, DP, Kovačeviću, igračima, a kada se nemaju štakori za šta uhvatiti svojim štakorskim zubima jer igramo dobro i stojimo dobro, izmisle nešto jer srati se mora da se održi forma da ne bi netko pomislio da je u Dinamu zapravo dobro.

Neka seru još neko vrijeme, izumrijet će brzo
  • Dzoni
    7.3k
    Mislio sam da mi je samo izbjegavati twitter ovih dana bila pametna odluka, ali ima još društvenih mreža za izbjeć
  • miro
    9.5k
    Nadam se da neće nikad izumrijet. Neka vječno plaču kako Zeko, Boban i pederi iz Možemo uništavaju klub konstantnim plasiranjem u Ligu prvaka i igranjem na novom Maksimiru pred 20.000 gledatelja u prosjeku
  • jedan u nizu
    18.8k

Evo bas sam komentirao u drugoj.
    Vidim tu pitanja, i ok, legit je pitanje ali se uz pitanje ide odmah u napad i sranje po tome.

I onda mi iskoci taj jazavac sa istim pitanjima i propitkivanjima, i usporedbama dolaznosti na Zalgiris i na Nefči :roll:
  • don
    20.8k
    evo ima objavu i za posjetu :lol: :lol: :lol: ;

Reveal
    Gledam jučer Dinamovu utakmicu i primjetio sam da je na stadion došlo tek 12 000 ljudi. Kako je moguće da na utakmicu u kojoj se Dinamo bori za ligu prvaka dođe tako malo gledatelja? Pa ja sam mislio da je klub sada oslobođen i da će gledatelji nahrliti na tribine jer više u klubu nema tiranina Mamića...

Evo, idemo malo napraviti usporedbu. Za vrijeme te strašne Mamićeve tiranije, na utakmice europskih pretkola su ljudi dolazili u ovim brojevima:

Maribor 25 000
    Neftchi 35 000
    Malmo 30 000
    Helsinki 30 000
    Skenderbeu 13 000
    Sheriff 12 000
    Dinamo Tbilisi 12 000
    Hearts 22 000
    Domžale 20 000

Bilo je i utakmica u pretkolima kad je dolazilo između 5 i 10 tisuća, ali ajmo reći da su, ukupno gledano, brojke identične kao i sada. Nit ima više gledatelja u Europi nego za vrijeme Mamića, nit manje. Brojke su gotovo identične kao za vrijeme Mamića, možda su čak i gore.

U HNL-u se nešto podigao prosjek, ali to se počelo događati davno prije dolaska Bobana i politike (Možemo+HDZ) u klub. Taj rast na HNL-u je počeo još prije 5-6 godina i glavne zasluge za to leže u ligi koja je napokon bila par godina neizvjesna nakon dugo dugo vremena.

Tako da ja osobno ne vidim nikakav napredak u broju gledatelja. Okej, ovaj novi stadion u Kranjčevićevoj će donijeti porast gledatelja jer ljudi vole vidjet nešto novo, a i pomodarima će se biti cool uslikati na novom stadionu, ali realno, nova uprava nije donijela ama baš nikakav pomak u broju gledatelja.

Dogodilo se isto ono što se dogodilo i kad je vraćeno ime kluba. Non stop se govorilo kako će biti po 30 tisuća ljudi na svakoj utakmici samo ako ode Canjuga i ako se vrati ime kluba, to se na kraju i dogodilo, ali je posjeta ostala potpuno ista. Evo, povijest se ponavlja. Pričalo se da će biti pun stadion kad Mamić ode, Mamić otišao, kad ono 12 000 na stadionu u utakmici gdje se boriš za ligu prvaka, a nije da je bilo nevrijeme, pljusak, uragan i slično.

Dolje je slika Sammira, Callela i "praznih" tribina u europskom pretkolu za vrijeme tiranina Mamića.
  • Dr Hofmann
    6k
    Dobro je da se ovakvi jazavci jave s vremena na vrijeme. Čisto da mi potvrde tezu da su mi tatini glavići gori od tovara. Majke mi. S ovima barem znaš di si. Ovi kvazi navijači Dinama, a ustvari iskompleksirani papci iz kvarta/osnovne/srednje koji su dobivali čvegere i onda svoje duševne probleme liječe s onaniranjem na tatu, su gori od njih sto puta. Čak mi nije jasno više otkud im snaga, ali nikad nisu imali obraza i svoje ja.

Kult ličnosti valjda
  • Keyser Soze
    20.5k
    Šteta što je izostavio da su karte bile za kunu i brojke u LP i EL tih godina koje su često dolazile do maksimalno 5.000
  • vjeko1701
    27.6k
    I da je bila funkcionalna istočna tribina.

Al sitnice.
  • Filip85
    1.5k
    možda ne zadnjih nekoliko godina...shameless86

Dva desetljeća = zadnjih nekoliko godina. :lol:
  • Crni86
    23.4k
    Ko je ovaj klaun Juraj Klem koji po svim zivim grupama siri lazi vezano za krajncu i smjestanje grupe
  • rioda
    17.7k

To je isti bolesnik koji na isti način već godinama širi takve objave po društvenim mrežama, samo s različitih profila.
  • Crni86
    23.4k
    fejk profil?
  • by-tor
    606
    Screenshot-2026-08-06-223733.jpg

Stvarno im je dugo trebalo
  • Thor
    3.4k
    krenuo Real... :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.