• Denle
    679
    Samo zbog toga što imamo istu kombinaciju boja... imaš potpuno dominantnu bijelu bazu na oba dresa s plavim uzorkom, ali se izvedba bitno razlikuje... naš je baš minimalistički kad su plavi detalji u pitanju, također oni imaju neki v-izrez, a mi okrugli ovratnik.Eduardo

Ma vise jos zbog ovih plavih uzoraka koji se spustaju niz ramena.

Dobro, necu vise o tom dresu, jer vidim da se ljudi abnormalno uzbudjuju kao mala djeca na samo povlacenje paralele s tim dresom.
  • dinamozivivjecno
    3.4k
    taman sam mislio uzeti danas dres prije tekme, ali ocito nista od toga...
    Strpit cu se dok ne udemo u ligu prvaka da mogu staviti patch na dres :cool:
  • Mathiasovi Chageri
    8.9k
    Ma ne, ja sam kriv što uopće prekidam svoj pikado s glavom Komnena Andrića da bi komentirao nebuloze ovdje.
  • Denle
    679
    Pretpostavljam da isprintani Petar Stojanovic ceka dok Komnen ne dobije svoje, al se jos predomisljas posto igra za Sloveniju
  • Paulie
    2k

jucer uzeo u areni crni treci dres iza mckenna sve 5, inače jel se može patch naknadno dodat u shopu?
  • Efes Pilsen
    16.6k
    Ako imas racun, da.
  • NORTE
    26.2k
    Btw protiv zalgirisa premijera bijelog dresa?Masto

Klaksvik je igrao u potpuno plavom protiv njih tako da nema nikakve potrebe izvodit akrobacije.
    Žalgiris uz to ima i bijele hlačice.

2450851-553519-1287x836.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.