• The Undertaker
    10k
    Ne bude li Boban imao kvotu dolazaka treba mu oduzeti godišnju odnosno pristup loži. Koliko navijača koji redovno idu na utakmice bi htjelo pratiti Dinamo iz lože a ne mogu.
  • prefontaine
    10.4k
    Zvone nije bio na tekmi, bar nije tamo gdje inace sjediOlmic

Jel' barem prepustio svoje mjesto?
  • Olmic
    5.8k
    ma mozda sam krivo shvacen, ali velim uvijek je lijepo vidjet zvonu , meni kao covjek pojava,autoritet, a vjerujem i igracima
  • Olmic
    5.8k
    je bilo je popunjeno :)
  • The Undertaker
    10k
    Ma zajebajem se. Ima čovjek i život izvan Dinama. Više sam sarkastičan na ove koji bi odlazak na utakmicu umjesto zabave i razonode pretvorili u radnu obvezu.
  • Probirštift
    1.5k
    Možda je delao drugu smjenu pa se nije uspio zamjeniti s nekim
  • Frizura Robija M
    723
    Čovjek prebire po slikama i maketama novog Maksimira, a tu mu se broji jel iz lože prati tekmu. Eh, nikad zadovoljni. Još kad netko zatraži izvještaj prekovremenih i prevede to u poslovnu neefikasnost i nepotrebne troškove...

(Nadam se da u zajebanciji nisam dao nekom materijala za buduće otrove :sweat: )
  • mali M
    10.3k
    Nadam se da u zajebanciji nisam dao nekom materijala za buduće otroveFrizura Robija M

Jesi jesi bez brige :lol:
  • Sajla
    22.7k
    niti jucer Zvone nije bio na tekmi, bar nije tamo gdje inace sjediOlmic

Vjerojatno je bio u Milanu na Baresijevom ispraćaju.
  • Endeavour
    707
    Možda je kao Billy Beane u Moneyballu, ne voli uživo gledati, već preko radia ili na mobitelu
  • fakin
    5.7k
    Ajmo realno sta ima bitnije od Dinamove utakmice? Izuzev rodenja djeteta, svadbe i sprovoda
  • rokikaciga
    16.5k
    Sad ce (mozda) ispast nepopularno i blasfemija na ZonaDinamo forumu, ali sve sto ima veze sa zenom i djecom. Preokrenut cu brda i doline i zvat kumove, najbolje prijatelje i starce jel mogu preuzet na sebe samo da pogledam utakmicu. Pogotovo ak se radi o nekakvom treningu ili nesto relativno "nebitno". Ali ako ne mogu, jebiga ima repriza za pogledat kasnije.

Bit prisutan u zivotu djeteta mi je sve na svijetu, a zena mi je nemoguce puno pomogla u zivotu. Bez nje ne bih ni u pola uspio u zivotu.
    Iako je ona takva da me vecinu vremena samo pusti da gledam tekme, a ona se snalazi. Nekoliko puta mi je rekla da je nekaj bitno, i bez pogovora sam pustio Dinamo zbog nje.
  • Paggini
    94.3k

Ili jednostavno nisi toliko velik navijač kao fakin
  • Derby
    968
    Sad ce (mozda) ispast nepopularno i blasfemija na ZonaDinamo forumu, ali sve sto ima veze sa zenom i djecom.rokikaciga

Pjesma ide Dinamo, alkohol i zene. Kakva djeca??
  • rokikaciga
    16.5k
    Kakva djeca??Derby

A jebiga. Bilo je veselje minutu-dvije i sad imam nekog tko me zajebava svaki dan :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.