• Fatos Beqiraj
    2.9k
    Ma da je samo livi problem, fali nam vezni vrhunski i krilo
  • Zg123
    4.1k
    Najveci promasaj struke je davanje Vidovicu 10 na ledjima i guranje istog u vezni red. Neka mega pojacanja za proci Farane/Soparu s trenutnim kadrom nisu potrebna jer ako se to ne moze proci onda ni ne treba prismrditi LP
  • Omake
    19.7k
    Čestitam na uspješnom kockanju gospodo. Riskiranje s golmanom, veznim redom protiv stilski najgoreg mogućeg protivnika se isplatilo. Zbog kolektivnog zdravlja i brojčanog stanja Dinamova puka, nadam se zadnja ovakva kocka.
  • Ljubo
    1.5k
    ovo je bio teški all in, ali je prošlo
  • Omake
    19.7k
    kao bogataš u kraljevstvo nebesko
  • Endeavour
    706
    Sa Hoxhom, Galešićem, Vinlofom, Kačavendom I Topićem.
  • Fatos Beqiraj
    2.9k
    Ocito imamo ozbiljne financijske probleme, potrebna nam lp da prodisemo, bojim se da bi sa el samo docekali sljedecu sezonu. Preveliko kockanje je ovo bilo
  • Ludovic IX
    12.4k
    nisu to problemi.samo racionalno poslovanje. Tovari su u financijskim problemima.

Mi ne trosimo sto jos nemamo.
  • Fatos Beqiraj
    2.9k
    a vjv je tako, izgleda da nema vise onih kredita sto su se dizali nekad na pocetku ljeta. Ma da mozda cuvamo novce za kamp, ne znam kakva je s tim situacija. Ali kadar se mora pojacat ili smanjit ocekivanja
  • Ludovic IX
    12.4k
    pa plan je bio EL preko PO LP. Rekao bi da smo blizu toga. Sve na to je bonus sto se tiče financija. LP nas diže jako i onda se nadam da bi se višak ulozio u momčad. EL nas drži na istom budzetu s time da bi se morao prodat vjerojatno sergio za tih 12 koji ovi nude.
  • Olmic
    5.8k
    Ako se ne varam niti protiv Belupa niti jucer Zvone nije bio na tekmi, bar nije tamo gdje inace sjedi
    Po meni bi trebao biti prisutan na svim domacim tekmama ( kad vec znamo da na gostovanja uglavnom ne ide ), osim ako osobno nije otisao po nekog poput Bennacera ( onda mu je oprosteno :) )
  • duksy
    700
    Sereš samo da sereš.
    Nije sigurno bez razloga izostao.
  • Olmic
    5.8k
    valjda bu donio ispricnicu
  • Paggini
    94.2k
    A bas sam mislio da ce jedan dan na Zoni proći bez nekog proseravanja kad ono dođe lik i broji jel Boban došao il nije na utakmicu
  • Olmic
    5.8k
    zabrinut sam
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.