• Endeavour
    708
    sviđa mi se što igra kao pravo krilo, uvijek jedan na jedan i uvijek na dribling. Makar imao skor 0/6, idi i na sedmi pokušaj. S tim radi veliki pritisak na protivnika. To nema niti jedno naše drugo krilo.
  • Jos-Optimus
    12.9k
    Doslovce treba nekim ljudima spremati komentare i prigovore, pa ne bi dragi Bog sve zadovoljio. Znači, nakon Thuna 50% komentara je bilo da Hoxha treba početi ispred Oršića, danas prije tekme je bilo obrnuto.
  • Masto
    2.1k
    nek je on počeo, jer se vjerovalo, da mu bolje leži žalgiris, zbog načina igre koji se očekivao od njih
    Al po meni ništa posebno on nije pokazao jučer, osim da i dalje gnjavi loptu i ne da je kad treba dodat
  • Crni86
    23.8k
    Meni je sam fascinantno kak se ima strpljenja za covjeka koji vec 8 mjeseci kod nas nije odigrao nista, ali zato se nema strpljenja za Orsica koji se vratio u skroz novu ekipu.

Po meni su jedan i drugi u losoj formi, ali onda bi vec davao prednost Orsi koji ipak treba vrijeme prilagodbe na novu ekipu i uigravanje.
  • rioda
    18k
    Mislim da nema osobe koja mi više diže tlak u životu :lol:
  • hardek
    12.3k
    Meni je nevjerovatno da ovaj čovjek ima fanove
  • don
    21k
    zar ima fanove? Prvi glas.

jedno je bit nečiji fan a drugo reć da je korisniji/bolji, u ovom slučaju od Oršića.
  • Borovljanin
    701
    Nek je puco na ono. Ne želim imati napadača u ekipi koji bi na onakvu 1 na 1 priliku s golmanom gledao kako dodat...

Samo pucaj u drugi kut jebote, ovo je trebao biti gol u 9 od 10 situacija
  • hardek
    12.3k
    zar ima fanove? Prvi glas.don

A dugo si tu prijatelju znaš da ih ima. Kriju se ali izađu svako toliko, u zadnje vrijeme rijeđe jel.

Sve u svemu, Arber je apsolutna kontra svega što mislim da Dinamov nogometaš treba biti.
  • jedan u nizu
    19.1k
    Kriju se ali izađu svako toliko, u zadnje vrijeme rijeđe jel.hardek

''Tako je Arbere, poseri se svima u usta'' ekipa.

Kao i

'' jedini nas igrac koji potezom moze rijesiti utakmicu'' ekipa.

Za ovo drugo bih rekao da je i tocno, ali u korist protivnika..

Moze on imati koliko god nekih neocekivanih poteza i utakmica di briljira, ali kada vecinu utakmica odigrao kao jedan od najgorih na terenu to dovoljno govori.

Imao sam i ja eurogolova, messijevskih poteza na terminu i kandidata za Pukstasa, pa to ne znaci da sam iole blizu ikakve kvalitetnog nogometasa
  • crophantom
    6.9k
    Ja sam fan Arbera, ne kuzim, kaj je to nekaj loše?

Diže mi živce za popizditi, pa i danas, ne mislim da je kvaliteta za prvo krilo Dinama, ali sam veliki fan Air Albanije i nikad ga se neću odreći.
  • GeneralNapoleon
    2.6k
    Ja i dalje nmg shvatit po cem je on korisnije krilo za nas od Orsica. On moze imat jedan trenutak genijalnosti. Ali u 99% situacija usere primarno krivim odlukama i totalno bezmislenim akcijama, gdje samo mozes gubit zivce na to.

On ce recimo na snagu proc svog cuvara 1 na 1 i onda ce slabijom nogom poslat centarsut po podu na "sta bude bude" koji ce u 90% slucaja zavrsit u rukama golmana.
    Solidna rezerva koji moze ulazit zadnjih pola sata na kaos i energiju. Nista vise od toga.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet