• Mr Anderson
    21.2k
    Grdi ždrijebovi, mislim da ćemo samo Dinamo gledati u Europi.Plava balada

Očekivano, svake godine se nakon pobjeda u prvim utakmicama krene sanjati o 3-4 ekipe u skupinama, ali onda se brzo suočimo sa surovom realnošću. Prošle godine je Rijeka ušla u skupinu KL samo zato jer je imala dva padobrana.
  • Mr Anderson
    21.2k
    opet ti....Dendle71

Šta opet ja?
  • Frizura Robija M
    717
    Šanse im skočile s 0,01% na koliko 5-10%? Nisu ni protiv košarkaška sigurni, već sad jedva dišu i stoje na terenu. Ne znam kak će izgurati još mjesec dana svog famoznog presinga u ritmu dva puta tjedno.
  • Mr Anderson
    21.2k
    Šanse su im 10% ako izvuku jedne ili druge Poljake, protiv ostalih u promilima. Mislim da će Žalgirisa ipak proći.
  • vjeko1701
    27.4k
    Ma ajde malo realnosti. Ispasti od Žalgirisa?

Protiv Poljaka imaju šanse, protiv ostalih ne.

Rijeci najpoželjniji Pafos/Salzburg. Neke šanse imaju i protiv Gent/Goteborg i to je to.
  • Paggini
    94k
    Ispasti od Žalgirisa?vjeko1701

Iskreno, mislim da su im šanse 50/50, jedva hodaju već sada, atmosfera im je potpuno samljevena a nije da je bila ikakva, nemaju zamjene nikakve, nemaju ništa konkretno za što bi se uhvatili, a Žalgiris je u natjecateljskoj formi već neko vrijeme.

Trebali bi proći, ali manje bi me čudilo ovo ispadanje nego Ružomberok, Dinamo City, Gzira, Tobol i ostali heroji.

Mislim da će gore izgubiti 1:0, a doma se nekako provući na guzove.
  • Georginho
    646
    Ma ajde malo realnosti. Ispasti od Žalgirisa?vjeko1701

Ne bih se iznenadio. Jesu blagi favoriti, ali ima Žalgiris sigurno 35-40% šanse za prolaz.
  • Blueshadow86
    5.4k
    Proći će tovari samo zato što uzvrat igraju na Titu.
    Bit će na guzove svakako, ali proći će.
  • vjeko1701
    27.4k
    To je litavksi nogomet. Igrači ranga Dubrave Tim Kabel. Nije nemoguće ako se ovi zbilja sad raspadnu al šanse nisu iznad 10%.
  • crophantom
    6k
    i ja mislim da ce im fizička sprema gore biti grdi problem.
    Jucer su izgledali ko da svi s Livajom puše 2 kutije Marlbora dnevno.
  • Crni86
    23.3k
    Nakon debakla na cipru pa i poraza sad u varazdinu, dojma sam da ce tocka na i doc u cetvrtak u Litvi. Mene ne bi uopce cudilo koliko je sve toksicno kod njih da se u ovoj mini krizi skroz raspadnu i da ih Zalgiris gore dobije 2,3:0. Pogotovo ak Zalgiris zabi u prvom poluvremenu, mislim da se tovarima gore grdo pise bez obzira na ne kvalitetnu Zalgirisa
  • Paggini
    94k
    ja mislim da ce im fizička sprema gore biti grdi problem.
    Jucer su izgledali ko da svi s Livajom puše 2 kutije Marlbora dnevno.
    crophantom

Stravično su izgledali i najbolje za nas hejtere je što svi pričaju o promašenom penalu, ali nitko ne priča da nitko od njihovih igrača nije fizički niti malo spreman - to se najbolje vidi po tome što svi odreda imaju mizeran broj osvojenih duela od Van Hororbecka, Gabrića, Dallisona, Pajazitija, Šotičeka, Melnjaka, Hrgovića, del Nemorala, a uz te duele, nisu mogli dva dodavanja povezati, sve je to jako dobar znak da su fizički jednostavno uništeni i nemoćni. Jedino onaj drljoš Bamba ima snage za išta, a to ti dovoljno govori na čemu smo.

Imaju već pet utakmica, ova na Cipru ih je očigledno izbetonirala po pitanju spreme i mentalne snage. Opet, favoriti su, ali u ovom kontekstu, svašta se može dogoditi.
  • crophantom
    6k
    Uvijek se nekako nadam da ide totalni raspad, ali uvijek se izvuku nekako. Gattuso protiv nas na Maksimiru, lani nakon ispadanja od braće Albanaca dobili iduću doma, a isto su bili korak do totalnog kaosa da su i to izgubili.
    Možda je ovo 3. sreća.

ako se sjetimo, isti kurac je lani bio u Tirani. ok, igrali su s igračem manje, ali su isto izgledali ko da će crknut svi na licu mjesta, s tim da mislim da je ove godine i gore. Ali nitko ne postavlja pitanje kako to trenerska zvijezda radi pripreme. Doduše ne treba čuditi, lani boks na Bledu, ove godine malo cugica, pljugica, izlasci.
  • vjeko1701
    27.4k
    Pa jedino po čemu Žalgiris ima šanse je ako se ovima svlačionica potpuno raspadne i svi odigraju preko k*rca.

Al realno, litavski nogomet je zbilja nisko. Po meni, jedna od zadnjih liga čijih se predstavnika nitko od naših ne treba bojati. Nemaju ni kvalitetu ni intenzitet a ne znaju se baš ni pretjerano dobro braniti. Možda bi ovogodišnji Rudeš s njima bio 50/50.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.