• hardek
    11.4k
    Smiješno mi je da svi pišu kako je gorica užasna, a nitko ne želi Osijek pohvalit. Ljudi su ih izbrisali sa terena doslovno. Vrba kao i svaku tekmu odličan 99% vremena i onda s jednim brain fartom sve pokvari
  • Ljubo
    1.4k
    nije Osijek nikog izbrisao sa terena, glupi penal Perića i zicer Mijića su razlika. I jedni i drugi ništa previše nisu pokazali.
  • hardek
    11.4k
    nije Osijek nikog izbrisao sa terena, glupi penal Perića i zicer Mijića su razlika. I jedni i drugi ništa previše nisu pokazali.Ljubo

Ja ne vjerujem šta čitam boga mi. Ljudi im ne daju disat, jedina šansa Gorice došla je iz nevjerovatno glupe pogreške Vrbančića u dodavanju. Osim 2 gola Osijek je imao 1 na 1 Dolčeka, stativu Omerovića plus 2,3 situacije.

Gorica je morala odustat od igranja iz zadnje linije jer nisu mogli probit prvu liniju presinga. Možda se stvari okrenu u drugom poluvremenu, ali u prvom Osijek ih je pomeo s terena
  • Mr Anderson
    21.1k
    Osijek se poigravao s Goricom prvo poluvrijeme. Gorica može biti sretna da je samo 2:0.
  • vjeko1701
    27.3k
    Istina, Osijek igra jednostavno, ne dave loptu i ne daju disati Gorici. Zasluženo vode.
  • miro
    9.4k
    dobar Osijek i dobro izdanje Kohorte
  • NerminB
    1.8k
    ovaj kombi je svakodnevnica u bih ligi :sweat:
  • hardek
    11.4k
    Jel postoji veći downgrade ove sezone u HNLu od veznog reda Gorice. Ljudi su spali sa Poze i Pršira na Ognjena Bakića
  • rokikaciga
    16.4k
    Ove sezone pola lige kandidati za ispadanje
    Sva sreca samo 4 idu u Europu
  • bbb medimurje
    5.2k
    Jako jako dobar osijek
  • Jos-Optimus
    12.5k
    Bio je Osijek brutalan i prošle godine u prvom kolu protiv nas, na osnovu tog izdanja sam bio uvjeren da će biti drugi
  • Mr Anderson
    21.1k
    Nisam gledao jučer utakmicu, pogledao sam jutros sažetak Istra:Lokomotiva. Pa kaj je to bilo? Po sažetku Istra odlična, trebali dobiti uvjerljivo po šansama, na kraju izgubili. Isto tako čini mi se da je Šaranić odigrao odličnu utakmicu, a i mali Škafar.
  • Noel
    22.8k
    Prodati Pršira i Pozu i bar ne probati nadoknaditi novim igračima te odlaske je kriminal i ubojstvo za klub i trenera.

Gorica po prikazanom jučer će otvarat šampanjac ako će bit ispred Rudeša na kraju sezone.
  • vjeko1701
    27.3k
    Sve točno, Istra puno bolja, Šaranić jako dobar, Žužić odličan.

Njihovi problemi. Mada svi koje kritiziramo će dovest igrače do kraja roka, njima je ionako prvi krug prvenstva više za pripreme i selekciju nego natjecateljski.
  • Mr Anderson
    21.1k
    Vidjeti ćemo Osijek protiv jačih ekipa, ali jučer su odigrali odlično, cijelo vrijeme visoki presing, Gorica se pogubila totalno u tome.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.