• Gringo
    1.1k
    Toliko o tome da su oni jaka ekipa.dumitrumitu

Thun je promijenio 6 igrača u početnoj postavi, s tim da su u utorak igrali 120 mins.

YB je hladio jaja
  • Sajla
    22.6k
    Ako do sad niste naučili da dinamo pobjeđuje isključivo slabe ekipe, pa kad ćete?
    "Nikad slabiji [ubaci ime kluba kojeg je dinamo pobijedio]" je izraz kojeg smo se nagledali. Bez obzira je li Milan, Fener, Betis, RBS... ako je izgubio od dinama, onda ne valja.
  • Jos-Optimus
    12.5k
    nisam nigdje pročitao da im se za B ekipu govorilo da je jaka
  • Frizura Robija M
    715
    Jaka nejaka ostaje da sve kaj su imali su bacili na stol u tekmama za 3. pretkolo LP. Na kraju bili udaljeni od toga 15 min i pali nakon produžetaka. I kao takvi sad naletili YB koji jedva dočekali dodatno krvi im se napit za prošlu sezonu.
  • Filip B
    411
    A ako su Arsenal, Atalanta, Chelsea i slicni na pocetku LPa - onda smo mi na vrhuncu forme a ovi em su nikad slabiji, em su tek na pocetku sezone, teske noge od priprema.
  • veselko tenžera
    8.5k
    Ima dosta ljudi koji pišu da se "ždrijeb otvorio". Ajmo pričekati ponedjeljak. Ako bude Celje, onda se doista otvorio. Ako bude Kairat/Levski to je ok za 4. pretkolo. Lask, Viking i Aarhus nisu nikakva otvaranja jer to su ozbiljni klubovi i prvaci liga dosta jačih od naše.
  • Paggini
    93.7k
    Lask, Viking i Aarhus nisu nikakva otvaranja jer to su ozbiljni klubovi i prvaci liga dosta jačih od naše.veselko tenžera

Ako ja nisam čuo za njih, to su bezveze klubovi i Dinamo to mora proći sa 4:0
  • Masto
    2k
    Skandinavci uvijek nezgodni
  • DiddyGuela
    6.4k

Nezgodni jer igraju sa puno trke, intenziteta, odlicno uigranim prekidima... ali sa druge strane, jebiga to je Europa. Danas ce ti tamo neki Viking koji ima 3x manji buđet od tebe na taj nacin napraviti puno problema. Viking,Thun... sta god. Mi moramo podici razinu igre, intenziteta, trke i svega toga sto sada vec i prosjecne ekipe u europskim kvalifikacijama rade bolje od nas. Mi imamo talent i individalnu kvalitetu ali nogomet se krece u nekom smjeru koji osim ako nisi na vrhunskoj razini talenta, ponistava sve to sa puno trke i discipline. To ukupno vazi za cijeli HNL.
  • NerminB
    1.8k
    Ma treba sve ozbiljno shvatiti i bez opustanja jbg. Prvi sam ja mislio da cemo u uzvratu lako protiv thuna medjutim..
  • Mr Anderson
    21.1k
    Taj Viking uzeo naslov ispred Boda, a ne znam nikog osim Ragnara i Bjorna Lothbroka.
  • Gemišt86
    550

Ragnar u penziji, Bjorn napravio transfer u ligu petice, ostao ti je samo onaj Ivar, al ozljeden je nešto na štakama, valjda nece igrat...
  • Mr Anderson
    21.1k
    Čuo sam da možda dovedu Haralda Finehaira. On je nezgodan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.