• NerminB
    1.8k
    Majku ti krvavu zivim 10 km od granice citav zivot i handre me svaki put guzvama, slikanjem itd. dok marokanci po spaniji marsiraju. Ali eto, mi smo problem. Jebo vas EES sistem.
  • plavi72
    2.8k
    Pjesmu je napisao isusovac Petar Perica(1881.-1944.) 1900.g. u Travniku (BiH) kao učenik isusovačke gimnazije !
    Djelovao je kao svećenik u Travniku, Zagrebu, Splitu, Šibeniku i Dubrovniku, gdje su ga vjernici od milja zvali padre Perica.
    Ubijen je bez suđenja u noći s 23. na 24. listopada 1944. godine od strane partizana na otočiću Daksi pokraj Dubrovnika !
    A lijepo je da se zna ...
    Do nebesa nek se ori...(isto napisao P.Perica) !
  • db-izbjeglica
    21.1k
    Majku ti krvavu zivim 10 km od granice citav zivot i handre me svaki put guzvama, slikanjem itd. dok marokanci po spaniji marsiraju. Ali eto, mi smo problem. Jebo vas EES sistem.NerminB

Sva birokratska apsurdnost se najbolje oslikava na toj sprdačini. Ogromna sredstva se troše na kontrole ljudi koji su u 99,99999999% apsolutno neproblematični, dok istovremeno sustav puca na najtrivijalnije moguće načine na ljudima koji mogu biti jako, jako problematični.

Ekvivalent da kupiš najsuvremeniji, najkompleksniji, najsnažniji, najskuplji mogući klima uređaj, a prozori u prostoriji gdje je ugrađen imaju razbijena stakla.

Inače, jučer sam čuo izjavu jednog režimskog povjesničara i sveznadara o tome kako ilegalnim migrantima treba ponuditi život na hrvatskim otocima koji su nenaseljeni ili slabo naseljeni. Reakcije ljudi su negativne, na prvu sam i ja bio zgrožen, ali onda sam malo razmislio i zapravo je ideja odlična, ali ne iz razloga koje je kreator te ideje objasnio.

Može, treba ih pozvati, evo im komad zemlje, montažna kućica sa pitkom vodim, sanitarnim čvorom, strujom, 5 ovaca, krava, 10 stabala maslina, alati za bavljenje poljoprivredom i stočarstvom, repromaterijal, sve moguće za rad i život od toga.

Prijavit će ih manje od 100 i tako će se srušiti mit da ti ljudi traže sigurnost, bijeg od neimaštine, političke situacije i ne traže puno te samo žele raditi i živjeti od svoga rada. :blush:
  • KtcGoat
    7k
    Upravo u Kninu i neki stariji gospodin s majicom prvaci od prije 2g :smile:
  • NerminB
    1.8k
    Jednostavno velike guzve od prije su sad postale jos vece zbog uvodjenja ovog sranja. Kao, nismo dovoljno iskontrolisani ulaskom u sengen pa jos me i slikaj. I to slikas me i pri ulasku i izlasku iz hrvatske, van svake pameti. Pohvale hrvatskoj granicnoj policiji sto su svakog ko je ukljucio sva cetiri i krenuo preticat kolonu zaustavili i urucili mu cestitku. Mi svi u koloni budale, samo takvi su eto pametni.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.