• Crni72
    238
    Ne mogu si pomoć. Baš je gušt kaj će se do Gospe još jednom izblamirat i ispast iz Evrope. Sinoć do kasno skrolanje po snetu. Svemir je u ravnoteži. Dođem ujutro u ured sa hrpom zajebancije na račun kolege tovara:rofl: i onda kad mu vidim onu depresivnu facu bude mi ga žao. Ono bude mi to razina ko sprdat se na račun osobe sa posebnim potrebama, Ma baš nije OK....:lol:
  • shameless86
    2.1k
    moj zg tovar iz firme zaziva uskok da ih sve pohapsi ,i da se vrati štico
  • emilperska
    17.5k

Ma to bi baš bio susret u rangu serije Mr.Beana, Crne Guje ili Mučki.
  • vjeko1701
    27.3k
    Ajde iskreno, za koga bi bio da prođe?
  • Olmic
    5.8k
    za Partizan, tak me boli k za njih, a ovima zelim sve najgore
  • podravskimodrikibicPMK
    367
    Navijanje za Partizan protiv Hajduka je možda ipak malo previše i s moje strane gledišta ipak dvolično s obzirom da im se već mjesecima smijemo baš zbog povezanosti s njima
    Brat uz brat, Hrvat uz Hrvata kad se igra protiv Srba, mislim da je to temeljna postavka a o drugome se može raspravljati.

Ne kažem da bi za jedne od njih, za Partizan sigurno ne a za Hajduk bi mi bilo svejedno i ak prođu i ak ne jer ispadanje od Partizana (gledajući kvalitetu) nije sramota tak da nemam neke posebne želje da se to dogodi, naravno postoji perspektiva da ne želiš da se dignu kroz europu al otom potom
  • kajsitilud
    1.6k
    ↪vjeko1701 za Partizan, tak me boli k za njih, a ovima zelim sve najgoreOlmic

↪vjeko1701
    Za Partizan!
    emilperska

Vi ste bolesni u glavu. Za cetnike navijat u bilo kojem scenariju je nezamislivo. Vjerojatno su vam puna usta bila tovara kad su se lizali s grobarima, sad ste isti k…

Tebi je care jos i username emilperska :shade:
  • emilperska
    17.5k

Komunjare jedni i drugi. S ovima bar znaš na čem si.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.