• Jos-Optimus
    12.4k
    ja isto mislim. Jedina im je nada što je onaj luđak na lijevom krilu dogovorio transfer pa je pitanje s kakvim će motivom igrati
  • dBK
    434
    Hvala na poštedi od tipkanja podužeg posta, sad ne moram :smile: . To je to!
  • Plava balada
    265

Znači i dalje im neki pacijenti vode društvene mreže.
    Mene su blokirali još prije godinu dana, kao i sve druge kad su blokali Izbornika pa smo im spamali stranicu sa #odblokirajte_izbornika ili tako nešto hahah
  • ElDorado
    12.8k
    Sotićek je u Baselu često igrao i špicu. Očito neuspješno
  • Plavi D
    56

Nema na čemu..Morao sam progovoriti.
    Bilo je jače od mene (ko u mene žena ).
  • NORTE
    26k
    Dolazak Keka nakon Sancheza je preporod za hnl i Rijeku.

Sa Sanchezom nisi znao ko će im igrat, promjene formacija, dok kod Keka nema puno filozofije.
  • Mali Zeus
    21.9k
    blokiraju oni i vlastite navijače i to puno, dovoljno je reći samo neku sitnicu koja se adminu, adminina čini kao kritika ili negativnost i odmah se ide u blok.
  • criticus
    8.9k
    Rijeka je privatni nogometni klub. U klubu mogu raditi što žele. A navijači mogu lajati na mjesec.
  • Carmichael
    788
    U jedan srpanjski četvrtak se ogoli sva slika i prilika hrvatskog nogometa.

I ova Rijeka šta je prošla, napravila je to vrlo mršavo protiv baš loše ekipe.

Žalosno je koje sve lige nas stižu u skorijoj budućnosti.
    Svi ulažu i rastu, jedino u našoj ligi klubovi prodaji sve šta valja u osrednje klubove po Europi za lovu koju nitko osim Dinama ne može niti nuditi.
  • NORTE
    26k
    Varaždinici, podebljajte im krizu, umorni su, osramoćeni i bez navijača.
    Uvijek se veselimo toj pjesmici rugalici "nogometnoj instituciji", nadamo se da će se orit i nakon tekme u nedjelju.

Nikad Dražeg Highduga.
  • Ludovic IX
    12.3k
    Dobro je. Tovari kažu da se iz aviona vidi da je šutalo doktor.
  • Noel
    22.7k
    Tovari kažu da se iz aviona vidi da je šutalo doktorLudovic IX

Lik imao 6 dodavanja u nazad i jednu promjenu strane. Koji mitomani majko moja ovo više nije ni smiješno.
  • mniokl
    313
    A gle oni se kužu u balun.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention