• Paggini
    93.3k
    I adidas je imao teksturu, nije samo običan sticker. Vjerojatno je zajeb bio na termo preši, tamo moraš vrhunski složiti i temperaturu i pritisak i vrijeme hlađenja, ili termo ljepilo nije bilo dobro.badjibadara

Ne znam baš, nosio sam neki dan onaj Petković slobodnjak protiv Rijeke crni, par dana prije onaj Petković crveni iz penala protiv Istre svjetlo plavi, oba imaju bezveze stickere u usporedbi s ovim. Dok recimo onaj Sučić na poljudu za 3:1 crni ima fantastičnu teksturu malog d.

Slike, usporedbe radi:

NMh7Cw6.png

9qJjico.png

SerZcsn.png

EDIT: Vidim da sam se krivo izrazio, kvaliteta izrade grbova je eonima ispred adidasa, print je ok u svakom slučaju bio s adidasom i sa svakim dresom kojeg imam, ništa se ne odljepljuje ni nakon xy godina.
  • badjibadara
    10.3k
    Na ove sam mislio adidas sa reljefom, naoko odlični, ali ekipa se dosta žalila, odljepljivali su se:

37994177_2196143967126023_3518346026727505920_n.jpg?stp=dst-jpg_tt6&cstp=mx2048x1365&ctp=s2048x1365&_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=127cfc&_nc_ohc=mbHlg2u_ogEQ7kNvwHmGKBr&_nc_oc=AdrntkUTfbH6ET9-I9WZhkhs-Nb-iu-qb8PzCxo7dq6nk27J5JeXRUBbZBoCyEHyUD4&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&_nc_gid=HaNl-kii33fvSCdK15EGMw&_nc_ss=7b289&oh=00_AQE3EVTTIMxFC4uf1fwnS00G419BtYjQc_lj4FJoRRBNXg&oe=6A92A4CC

Nakon ovih znali su sfušati, stavljali vjerojatnije jeftiniji dtf monokromatske umjesto silikonskih.
    Na tom Petković crnom mi je i sam grb na sasvim krivoj poziciji, tako da su i to uspjeli sjebat.

Castore radi definitivno bolji posao po tom pitanju.
  • Paggini
    93.3k
    Na ove sam mislio adidas sa reljefom, naoko odlični, ali ekipa se dosta žalila, odljepljivali su se:badjibadara

Da, sjetio sam se sad da moj plavi s bijelim crtama iz 2019. ima taj reljefni grb da, nisam uopće ubrao da su mijenjali kroz godine. Dosta bizarno sve skupa
  • marcio amoroso
    52.4k
    Sad sam bio kratko u shopu i bijeli dres izgleda puno puno bolje nego na slikama.
  • Crusades
    25k
    jel ti fali "nego" na slikama ili fkt je bolji na slikama?
  • marcio amoroso
    52.4k

Fali nego. :grin:
    Editirao sam
  • Paggini
    93.3k
    Fali nego. :grin:marcio amoroso

Trznuo si pola foruma...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.