Mr Anderson
Ok, na temelju čega je Vidović onda startao na poziciji na kojoj je startao? — vjeko1701
rioda
Ja sam i prije ove utakmice pisao da bi trebali startati Gale, Kačavenda i Topić tako da to nije nikakvo igranje generala poslije bitke. Možda ne bi bilo ništa drugačije, možda bi na kraju ispali al i dalje stojim kod toga. Lisica ne pokazuje dovoljno, Scott nije prošao pripreme a vezni red Mišić-Zajc-Vidović nije imao dovoljno trke i agresije da se nosi sa igrom Thuna. S tim da bi mi Gale svakako startao prvu utakmicu a Topić i Kačavenda bi mi startali drugu nakon onog viđenog u prvoj. — vjeko1701
Hebimir Strašni
Mr Anderson
Nisam za onu vadi igrača nakon pola sata ali da na poluvremenu ne napraviš ništa e onda si u problemu. Goda je sinoć kriminalan bio pa je to iznimka. — striko
vjeko1701
hardek
Da je samo jedan igrac ispratio, malo zasmetao Burkiju mozda bi lopta otisla preko gola. Pa ne mozemo gradit igru na temelju toga joj ovo je mrtvi kut - budem ga pustio. Pogotovo protiv ovakve radnicke momcadi.
Jos da Vidovic ide u skok sa njihovim stoperom. — Crni86
Keyser Soze
Crni86
ElDorado
Eduardo
Tak da ja Kovi dajem podrsku, i ne bum hrackal po njemu nakon prolaza dalje. — Xpert1992
Zagi
Lisica ne pokazuje dovoljno, Scott nije prošao pripreme — vjeko1701
Facke
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.