• ksapi
    8.7k

Ovo ne znaci da ce Larne dobit jedno poluvrijeme nego da ce vodit ili na poluvremenu ili na kraju. Kvota je bila kriva svakako, ali nece ti to proc, ovi ne znaju hodat
  • Antonio bbb
    304
    Ma nece mi proc, ali necu ni izgubit.
    Oznacili su oba tiketa (2 eur i 12 eur) koje sam igro na to kao dobitna, a „dobitci” su isti kao i uplaceni iznos, znaci samo su mi vratili novac. Ne znam je li to legalno, ali eto.
  • bongo
    1.5k
    To ti sve pise u pravilima kod svake kladionice. Uglavnom, oni sebe osiguravaju bas od ovakvih gresaka i promasenih kvota pa imaju pravo stornirati listic
  • wolfgang14
    4.4k
    kakvi cigani, nije im dovoljno što zadnjih par godina davaju baš mizerne kvote, puno gore nego prije - nego su si dali i za pravo kad fulaju kvotu da ti storniraju listić... govna
  • Antonio bbb
    304
    Zakonski mozda jesu u pravu, al klosarski mi je to. A ta kvota 100 nije stajala par minuta nego mislim da jedno bar sat vremena, a i nakon nje su opet promasili kvotu jer su je promijenili na 60.
  • wolfgang14
    4.4k

a zakonski su sigurno u pravu jer su si složili takva pravila da... ogradili su se i šta ih briga. Mogu šta oće
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.