• Mr Anderson
    20.9k
    Bitno da smo ovo okrenuli, jako loš ulazak u utakmicu, neshvatljiva greška kapetana kod prvog gola, ali i loša reakcija ostalih po izgubljenoj lopti. To nas je presjeklo i onda kad se očekuje da kreneš po izjednačenje naš golman od 190 i kusur primi gol iz mrtvog kuta gdje ga loba na crti. Dupli šok. Dobre zamjene su napravljene, bilo smo malo energičniji, svi koji su ušli su dobro odigrali, ali definitivno je crveni prelomio tekmu.
    Sljedeće kolo još možemo proći s ovim kadrom, ali pojačanja nam trebaju što prije. Klupa nam je jako tanka.
    Za kraj jebem mater svim onim debilima sa zapada koji su fućkali igračima, sramota me s takvim debilima dijeliti tribinu. Jedva čekam Kranjču da se preselim na istok
  • Crusades
    24.9k
    Za kraj jebem mater svim onim debilima sa zapada koji su fućkali igračimaMr Anderson

Ovo je bilo bolesno...
  • vjeko1701
    27k
    Pa naravno da je limitiran kad samo u odnosu na prošlu sezonu nemaš reprezentativnog golmana, veznjaka sa 13+12 i krilo sa 18+7.

Išlo se u određen rizik, prošlo se. Sad dolazi ono glavno. Ja očekujem minimum 2 pojačanja uz golmana, 3 ako se izbori LP.
  • Paggini
    92.7k
    Za kraj, svima koji nisu bili na tekmi poručujem "ne znate šta ste propustili".

Na Morisov gol sam po tribini bacao nečije dijete i vikao mu "ZAPAMTI OVO".
  • Lynx17
    4.5k
    Jedino vazno je prolaz dalje. Pustite sve ostalo (za sada).
  • Plava balada
    253

Baš, a valjda je jednostavno tako bilo zbog ekipe koja ide samo na europske tekme. Drugog objašnjenja nemam.
  • Mr Anderson
    20.9k
    Da, zaboravio sam još napisati, drago mi je zbog ovih smradova iz Thuna. Očekuješ neku gospodu iz jedne napredne države, a ponašaju se tovarski. Silna otezanja, bacanja po travi, ubacivanje lopti u teren i onda ti karma to vrati ko onda Ludogorecu pa poslije plačeš.
  • Sibirski plavac
    9.7k
    Vratit će vam se ova ležanja kao Ludogorecu 2012. smećariSibirski plavac

:cool:
  • Hnlovac
    7.2k
    pa ono, igra je zaslužila zvižduk na poluvremenu

Ali slažem se, na Zapad ne idem i hvala Bogu ne planiram. Samo sjever i Istok ubuduće
  • Ljubo
    1.3k
    Na Morisov gol sam po tribini bacao nečije dijete i vikao mu "ZAPAMTI OVO".Paggini

Core memory unlocked: Paggini te bacao kao klinca i na Morisov gol vikao zapamti ovo!!!
  • Fatos Beqiraj
    2.8k
    isto je i ti sto fuckaju na tribini i ovi sto fuckaju po zoni
  • Dr Hofmann
    6k
    Pogledala nas je božica Fortuna, definitivno. Nismo ništa posebno odigrali. Ali ovo je bitno bilo proći na bilo koji način. Ne želim ni pomišljati da smo ispali kakav kaos bi nastao.

Ostat će mi onaj osjećaj kad smo zabili za 2-2 ne znam zašto i više nego za pobjedu.

Ovo je bilo bitno nekako se izguziti, uspjeli smo i sad je lakše. Jedino Livakovića bi sutra volio vidjeti natrag, a za drugo ima vremena, pogotovo sad

Ajmo
  • kadsemasazatalasa
    264
    kako Goda može bit orvih 11 nek mi netko objasni?

On može isključivo igrat kad Vinlofu treba odmor i to...nema on šta tražiti u prvih 11
  • Mr Anderson
    20.9k
    isto je i ti sto fuckaju na tribini i ovi sto fuckaju po zoniFatos Beqiraj

Možda, ali ovi što seru po Zoni uglavnom ni ne idu na utakmice i pojave se samo kad je loše. Neću ni čitati što se pisalo da mogu na miru zaspati.
  • Probirštift
    1.5k
    Super utakmica, falilo mi je navijanje ali me zato ovih 130 minuta skakanja i deranja ubilo u zadnjim minutama su mi noge već umrtvile. Danas sam napravio grdnu grešku i otišao sektor istočnije od centra i više nikad
    Fućkanje kretena na poluvremenu, uz naravno ekspertnu analizu svih igrača i trenera
    Debili kaj bacaju ove tvrde plastične čaše u niže redove i gađa ekipu kaj dole navija i vođu na šipki
    Ekipa koja psuje Boga i Isusa i još se to ponosno dere
    Ekipa kaj sa svježim glasom pjeva nakon tekme kak jebeni hajduk neće bit šampion, jebote jedva izvukli pobjedu a ovi kretenima tulavim na pameti usrani tovari
    Ljudi kaj su šutili cijelu tekmu i krenuli se derat ajmo nakon svakog gola
    Jedva čekam kranjčevićevu da se ti ljudi rasporede svugdje i da navijačka tribina bude najviše za navijanje

Isto pozdrav za dedu iz Sinja kaj se vozio sve do Zagreba bez karte i onda se čudio kad se nemre kupit na karatani karta pa nam je pričao kak je za vrijeme "stare vlasti" on za svaku tekmu imao 50 karti u džepu, već koji kurac to znači i na koju se on vlast priziva ja ne razmem

Vidimo se na Slavenu, pošto je datum usran i protivnik ne zanimljiv imam osjećaj da će samo normalna ekipa tad biti
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.