• vjeko1701
    27k
    Svaka utakmica s Vinlofom na klupi a da nije ozlijeđen ili pod kartonima je za zatvor. Kačavenda ispred Vidovića u sredini, Topić ispred Lisice na krilu.

Izvukli smo ovo, i na tome dečkima skidam kapu.
  • Ludovic IX
    12.2k
    a vidovic za hnl i ništa više.

Nije bezveze ona iz prošlosti da se forma brusi za playoff. Dinamu je ovo preteska utakmica za 7
    Mjesec nažalost. Vec za 10-15 dana će sve izgledati bolje pogotovo kad neki igraci odu na klupu
  • Kermit
    992
    Sta smo to tocno veceras vidjeli da moramo zracit nekim optimizmom?Slavonac86

Preokrenuli smo 0:2, pobjedili i prošli dalje. Jel treba još kaj?
  • Marc
    1.2k
    i Bog navija za naš Dinamo
  • Peškaman
    9.4k
    Svaka čast na karakteru zadnjih 20 minuta kada smo se vratili i izborili produžetke/plasman dalje.
    Jedno veliko ali, ovaj crveni i igra pod igračem više nikako ne smije u bilo kakvom obliku uljepšati/izobličiti što smo mi igrali 70 minuta i da nismo bili u stanju imati udarac na gol na domaćem terenu.

Druga stvar, treneru bih dao još idući dvomeč&playoff, već sada postoji zabrinjavajući trend da ne mijenja apsolutno ništa niti se prilagođava protivniku i stanju na terenu. (Europa)

Oršić ne može niti smije biti prva opcija na lijevom krilu u Europi,HNL da. Pogotovo u paru s Godom.

Dinamu je potrebno minimalno 3-5 pojačanja ako želimo biti konkurentni u LP/EL.

I da ,velike pohvale Kačavendi i Topiću a Vidoviću (u ulozi veznjaka) i startnim krilima vrijeme za zamislit' se.
  • CerealKiller
    591
    Ja nisam primjetio da je u tome bio lošiji nego inace. Bio je više vezni nego stoper u drugom. Ne znam što očekuješ od stopera
  • Kaktus Car
    1k
    Bravo za Kačavendu i Topića, oni su onaj tip igrača na koje uvijek možeš računati da će dati sve od sebe i bili su ključni u prolasku dalje.

Vinlof ponovno dao razloga da se postavlja pitanje na koju foru dobiva tako malo prilika?! Nevjerojatno da nije prošle sezone dobio više vremena na terenu.

Također nevjerojatno da je nekima i danas Dominguez sporan, ali valjda je trenutno on taj kojeg je dio navijača uzeo na pik, i tu nema pomoći.
  • Yovitssa
    1k
    Nije pogodio sa zamjenama nego je fulao s prvih 11. Trio anemičnih iz Thuna trebao je zamijeniti i staviti u prvu momčad Lukasa, Vinlofa i Topića večeras jer su zaslužili. Kasnije su to i dokazali predstavom u nastavku.
  • Ludovic IX
    12.2k
    orsic nikad ali nikad nije bio dobar na pocetku sezone. Jebote, orsu se vec propitkuje. Njega se mora čekati
  • Makedonion
    181
    mislim da ti je kolega u pravu. Vratili smo loptu i isli u presing. Valjda su igraci Thuna svjesni da se lopta izbila van zbog laznog izlezavanja. Kostalo ih utakmice. Nemam nis protiv izlezavanja kad mi to radimo, al iskreno, lupio bi pravilo da ako se izlezavas, da ides van na 5 min da se rekuperiras. Pa se izlezavaj.
  • Bernard
    1.4k
    sve ja to znam kompa,ne brini.
    I ptice na grani znaju sastav prije tekme.
    Al eto ubacio ih je na vrijeme samo to velim.
  • Archangel
    185
    Kača ide na klupu natrag kada se Stojković vraća, neće Zajca micati zbog kače
  • Blue Label
    290
    Svaka čast ekipi na comebacku. Top atmosfera danas, sutra gledamo Dinamo 2 na Zagorcu h Krapini. Tko bu sutra žejen prije tekme nek se javi u DM.

Idemooooo
  • Milki1
    38
    Jako jako jako ponosan na decke i na pobjedu idemo dalje ali Bobane tjeraj ovu neznalicu pa mi smo do gola bili bez suta u okvir bolji trener jer je nedorastao europi nema tko ga nije skolovao da nije bilo crvenog pisi propalo imamo jos vremena za pojacanja i boljeg trenera i moja baba bi bila prvak u ovom Hnl-u
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.