• Dinamosaur
    3.6k

Tata je isao na all in.
    Ulozio je puno u karijeru sina i sad zeli povrat.
    Mali je bio talent i skolovan nogometas.

U cijeloj prici mislim da se malog ne pita ništa
  • StjepanZG
    22
    Samo ne kuzim logiku, Soticek nije dosao u Dinamo jer se eto nije dogovorio s nama oko osobnih uvjeta a sad bi dosao u raspali Hajduk koji nema ni za biber.

Da se krivo ne shvati, ne bi da dode u Dinamo jer kad je imao priliku, nije ali sad kako mu propada karijera je ide oziviti kod tovara. Stari mu je bio pohlepan i eto do cega ga je to dovelo.

Moze Hajduk dovesti koga hoce, mi smo nadmocniji suparnik i nadam se da cemo i ove sezone pokazati tko je gazda
  • Mali Zeus
    21.8k
    znači moći će u tovarsku svlačionicu nakon što u našu ne bi mogao od srama.
  • Dinamosaur
    3.6k
    price iz tog kruga su o milijunskim ciframa, za obicnog covjeka voda preko usiju, al to bi tovari mmogli rijesit sa jednom dobrom lokacijom.
    Kako god bilo, mali ce odraditi kako mu se kaže
  • Crni86
    22.9k
    kada je nasa najniza placa medu njihovim najvisim :smile:
  • Mali Zeus
    21.8k
    Još jedan olfo dinamovac koji će flopati kod njih.
  • Fatos Beqiraj
    2.7k
    tada je bio u hypu, sad je u teskom downu
  • don
    20.6k
    a odakle je Šotiček? On nije zagrepčanin?
  • Ličani1986
    1.4k
    Ne škodi niti napomenuti ime njegovog menadžera radi kojeg se i dešava ovaj cirkus :

Nicky Arthur Vuksan :rofl:
  • Felip
    798
    Dole sline i na Šutala i na Šotičeka kao što su recimo i na Brekala, dok u pozadini trešte hitovi Doris D.
  • Thor
    3.3k
    Da je mali nekaj vredil dosel bi u dinamo.
    Ovak kaj, mislil je da bu vani bolje,vise para,vise igral,odjebal nas je,otisel je van. Klinac je napravil i sad bi nazat? E sad ne vrede ista pravila. Sad se pravimo sa pateticnim pricama, mali je dinamovac (kad je odlazil van onda nije bil,jel?) ali su magarci dali isto ko ti vani pa eto.
    Evo suzu sam pustio.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube