• nkdz
    1.3k
    Ja vidim sve slike u oba posta. Koristim operu na mobu.
    Ali znalo mi je zadnjih tjedana ne prikazivati slike koje drugi vide.
  • rioda
    17.6k

Radi se o nekom globalnom problemu sa servisima poput Imgbox, Imagebam i Pixhost, vjerojatno i drugima. Ne znam u čemu je točno stvar, ali korisnici iz cijelog svijeta prijavljuju probleme
  • Dinamosaur
    3.6k
    Sad sam provjerio kako je na mobitelu, tu mi pak prikazuje sam 3 slike iz prvog posta a preko tableta vidim sve(razliciti su mi proizvodaci)
    Screenshot-20260725-122046.jpg
    Screenshot-20260725-122115.jpg
  • mlinchica
    6.9k
    Iz prvog posta niti jedna se ne vidi, a u drugom sve. Na iosu.
    Al fakat se često to događa. Hrpu fotki kaj objavite ja ne vidim…
  • Lihtmašinac
    1.8k
    Ima par tjedana da sam pisao o svojim lijepim sjećanjima iz djetinjstva na karatanu na Kvatriću, a evo sad stižu i arhivski materijali: karte kakve su izgledale u drugoj polovici 1980-ih. Ljepio sam ih u bilježnicu, pa ih stavljam par ovamo:

dinamove-karte-1-upl.jpg

dinamove-karte-2-upl.jpg

dinamove-karte-3-upl.jpg

Koliko je to sjećanje na pradavnu prošlost, vidi se po rupama u izgriženom papiru teke. Ali ulaznice bube nisu mogle gricnut! To je Zagreb, to je naš Dinamo - ti ga grizeš, a on se ne da. :cool:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.