• Neron53
    2.7k
    Moram javno zahvaliti kolegi Blue heartu 72 na domacinstvu u Thunu.
    Stari, svaka cast jos jednom na svemu :)
  • Gringo
    1.1k
    Čevapi u zdravljaku.Droljo

Zdravljak Dinamo,
    Čulinečka cesta,
    10040 Dubrava
  • duksy
    671
    U mrzloj sam kraj osamdesetih i početak devedesetih proveo više vremena nego u Tesli :lol:
  • modri-kibic
    1.8k
    U mrzloj sam kraj osamdesetih i početak devedesetih proveo više vremena nego u Tesli :lol:duksy

Također, ali ja od 2004. :lol:
  • Sajla
    22.3k
    a ja sam onda treći iz Mrzle, generacija kojoj su konobarice skupljale čepove žuje za nagradnu igru za put na Euro u Engleskoj 1996. :lol: poslali smo kamion toga i nitko ništa nije dobio..
    našlo bi nas se još, sigurno. po broju učenika je ta zgrada najveća škola u državi.
  • Thor
    3.3k
    da da, jebate skupljanje cepova od pive za euro :lol: kak ste se tog sjetili...fakat tog se skupljalo i slalo :lol: doduse ja nisam isel u skolu vise tad nego na faks odnosno tad smo skupljali te cepove u HV-u i slali iako si sad mislim zakaj jer ionak ne bi nitko mogel ni ici sve da je bil i izvucen. :lol: Ne poznam nikog tko je na tim cepovima dobil ikakvu nagradu. :lol:
  • rioda
    17.5k
    Ne poznam nikog tko je na tim cepovima dobil ikakvu nagraduThor

Jedna zanimljivost, znam čovjeka koji je dva put u razmaku cca 10 godina na strugalici u HL osvojio auto
  • Thor
    3.3k
    jebenica! :strong: blago njemu!
    Evo ja sam dobil dva dresa bez natpisa sponzora, skoro sam isto kao on, ako ne i sretniji. :lol: :lol:
  • Sajla
    22.3k
    za mlađe i one koji se ne sjećaju, ispod čepa su bila pojedinačna slova riječi "ožujsko" i trebalo je skupiti 7 čepova koji daju tu riječ. i tak se cugalo, otvaraju se flaše, frend okrene čep, šuti neko vrijeme i veli "n". tišina... i onda zaključak "to imam" i baci čep :rofl:
    nakon kaj smo skužili kaj se dogodilo, nastavili smo piti "ožnjsko" :lol:
  • Thor
    3.3k
    Ak se dobro secam, bilo je na telki neko izvlacenje nagrada pa je u kadru htv-a bio ko neki bazen od pleksija sa kovertama pa je,cini mi se Fodor usao fizicki u taj bazen da izvuce nagradu/e pa je hodal po tome pa zaronil s rukama u tu gomilu...cirkus :lol:
    Ne znam vise jel to bilo za pivare ta nagradna (cini mi se da da) ili nekaj drugo ali ta gomila koverti i on kak hoda po tome i izvlaci iz dubine koverte...top :lol:
  • Droljo
    30.2k
    Okupili se starci oko šporeta i evociraju uspomene kad iz vatre iskoči domaći mali tintilinić... :lol:
  • Thor
    3.3k
    :lol: :lol:
  • plavi72
    2.8k
    Moj poznanik/prijatelj išao u Englesku izvučen,ali čepove smo skupljali od Karlovačkog piva koliko se sjećam ,ne Žuje ili se ne sjećam(možda su obje imale nagradnu igru jer u našoj lokalnoj kavani nije bilo žuje dugo,dugo...u Grudama(Hercegovina) je čak ožujsko otvorilo pivovaru neku svoju početkom 2000.(i tad je Karlovačko dobilo konkurenciju) i pila se Žuja i Stella koja je tada imala termo etiketu)...brzo zatvoreno pa otvarana pa zatvarana),poslao sam i ja stotine čepova i duplo golo ,ali zato France 1998. sam svoj majstor !
  • Mr Anderson
    20.8k
    Znam da je za SP 2002 u Japanu bila neka nagradna igra s čepovima Tuborga. Tad sam išao na fax, ni prije ni poslije nisam pio Tuborg osim u to vrijeme. Nisu bili klasični čepovi nego oni s prstenom kaj si sam otvarao u birtiji. Više se ni ne sjećam kaj je uopće bila glavna nagrada.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.