• scooniepenn
    7.1k

Uzevši u obzir da smo lani startali u kolovozu sa sezonom, a da je Maccabi bio početkom listopada, to je ravno 2 mjeseca. Od tada je prošlo praktički 10 mjeseci i ovo što gledamo nije ni za Istru. Kad uzmemo u obzir da nam je alternativa debelo nedokazani Tabinas, daleko smo od neke snage na desnom beku.
  • vjeko1701
    26.8k
    najbolji bek lige sam tvrdio nakon samo par utakmica.FazeN

Najgore je da on ima sve fizičke predispozicije da to i bude. Jako me podsjeća na Ristovskog u onoj šampionskoj Rijeci al jbg...glava. Sam sebi je najveći neprijatelj.
  • Droljo
    30.1k
    Zamislio dečko da je Cafu i sad bi se igrao nogometa a forte mu je bila snaga i silina kojom je jeo protivnike.
  • badjibadara
    10.2k
    Netko ga treba i usmjeriti, dati mu zadatke, linije kretanja, obaveznu igru, vidjeti limite, istaknuti prednosti, sakriti mane...
    Dečko ima predispozicije da postane odličan bek, ali i tu ga moramo dozirati, ubaciti konkurenciju koja će ga tjerati da bude bolji, tek je zakoračio u ozbiljan nogomet.
  • vjeko1701
    26.8k
    Pa to je jedan od problema. Nije odigrao niti pola sezone u ozbiljnom klubu na ozbiljnom nivou a menadžer mu napunio glavu ligom petice, reprezentacijom i milijunima.
  • Mlađi referent
    15.9k
    Moris u peaku je brutalan, ali brutalan bek.

Ali nakon onih izjava agenta, ne čudi me uopće razvoj situacije. Ja ne bi odustao od njega, no s takvim mentalnim sklopom mi se pojavljuju upitnici, koliko je uopće ozbiljno shvatio oporavak? Igra li mu se u Dinamu uopće?

Usporedba s RPG mi ima još više smisla jer je i on propao k’o žeton radi svoje glave
  • Paggini
    92.2k
    Moris u Istri i do ozljede u Dinamu je bio reprezentativni bek, nitko se nije trznuo kad je došao pretpoziv, toliko je bio dobar.

Lako je sad palamudit i pametovat, ali Moris tada je bolji od RPG-a na RPGov najbolji dan i to je jedina istina. Monstruozan je bio, dovoljno je samo pogledati prvu tekmu protiv Osijeka, pa i Maccabi i Fener, pojeo ih je.
  • Mr Anderson
    20.8k
    Moris u Istri i do ozljede u Dinamu je bio reprezentativni bek, nitko se nije trznuo kad je došao pretpoziv, toliko je bio dobar. Lako je sad palamudit i pametovat, ali Moris tada je bolji od RPG-a na RPGov najbolji dan i to je jedina istina. Monstruozan je bio, dovoljno je samo pogledati prvu tekmu protiv Osijeka, pa i Maccabi i Fener, pojeo ih je.Paggini

Baš tako, ne znam čemu sad pametovanje, kakav RPG. Uostalom, Moris je pojeo RPG-a na pripremama i ovaj je krenuo glumatat nakon toga.
  • Keyser Soze
    20.2k
    Morisov prime u Dinamu je trajao 10 utakmica.
  • Xpert1992
    775

Je. Ali je Valincic bio najbolji bek lige i sezonu prije nego kaj je dosao u Dinamo. Kaj se njemu sad dogadja Bog zna.
  • Pesca90
    247
    Kako god trebamo ga jos malo istrpiti jel sad ga vjerojatno ne mozemo prodati za neku zadovoljavajucu cijenu,i vjerovati da ce se vratiti na razinu od prosle sezone.

Steta za onaj sut sa distance,da je usla sigurno bi dobio na samopouzadanju.
  • DiddyGuela
    6.2k
    Opcenito mi djeluje nervozan na terenu. Te njegove gestikulacije na svaku sudacku odluku, na svaki prekrsaj, aut, stagod... djeluje mi ko tip kojem treba par kvalitetnih samarcina u svlacionici da bi se malo probudio. Pitanje kako momcad unutar svlacionice dise, tko je vođa i autoritet ali nekako sumnjam da bi Moris ovako poletio da je kapetan Ademi u svojem primeu.
  • Dudu
    3.2k
    Nekarakteran igrač, teško da će bit nešto od njega
  • Laugreano
    5.8k
    Ma znao se on i u Istri dosta pogubit, gubit poziciju, lose se pozicionirat, kasnit. Pricao mi je jedan koji gleda svaku tekmu Istre, da je cesto toplo hladno. Tako da se ocito i tu nastavlja.
  • Mlađi referent
    15.9k
    Morisov prime u Dinamu je trajao 10 utakmica.Keyser Soze

Pa i RPG-ov je

Jebiga, dogodi se, igrač padne
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image