• Kujtim Shalla
    9.4k
    Dobro jutro i prije svega čestitke na duploj kruni. Nisam htio biti niti zvučati negativan ali ako neko mora otići iz Dinama u slučaju ponude , Valinčić bi mi najmanje nedostajao. On nikako ne može naći formu kakvu je imao prije . Njemu pozicija nije zagarantirana
  • DerHerrKool
    829
    BalončićKujtim Shalla

:rofl: :rofl: :rofl:
  • Kujtim Shalla
    9.4k
    lapsuz, ništa novo kod mene :rofl:
  • DerHerrKool
    829
    Ma znam, al sam se baš polomio od smijeha :lol:
  • Kumerle
    2.8k

Upravo pogledao pa zato i pišem. Prosječna partija, al ja još vjerujem u njega.
  • Jos-Optimus
    10.5k
    ma daleko od toga, to je samo forma, ali kazem - nepotrebno forsira, a ne ide. Ja mislim da je u izlogu i da zato igra
  • Kujtim Shalla
    9.4k
    ma kako god okreneš njega ćemo najlakše prebolit i zamjeniti od prvih 11
  • Dudu
    3.1k
    Ne znam koji skaut je mogao gledati zadnjih pola godine i preporuciti Valincica svom klubu.

Ovakav izvjestaj bih ja napisao:
    Ocajan prema nazad, jos slabiji prema naprijed.

Nevjerojatno mi je koliki je pad kvalitete u njegovoj igri u odnosu na jesen prije ozljede.. nadam se da ce se nekako resetirati na pripremama
  • Kujtim Shalla
    9.4k
    trebao sam ostaviti da ispadne namjerno :lol:
    Tako meni @Pacho uvijek popravi dan ,njegovi nadimci/fraze za tifusare me uvijek oduševe. Onako lagano . Ovdje i jesmo da se zezamo . I pravimo se scouti i insideri tu i tamo . Djelimo radost i tugu . A Balončić ode ovo ljeto . Nadam se da je posao dogovoren i odšteta izkomunicirana jer njegove izvedbe nisu baš na nivou 10 milja kako se spominjalo.
  • rokikaciga
    13.8k
    Samo da velim da bi se malog Mikica pljuvalo nenormalno da igra kako Moris igra ovoliko utakmica u nizu :smile:
    Kako bi moja teen sestricna rekla "Moris je delulu", udarilo ga u glavu prva polusezona i hajpanje njegovog menadzera.
  • Crni86
    21.5k
    mislim da kolege ne pretjeruju.

Ja sam stvarno jedan od vecih Morispvih fanova, ali ovo sta on igra zadnjih par mjeseci je stvarno daleko od onoga na sta nas je naucio.

Puno previse je curilo jucer po njegovoj strani, fizicki ni priblizno vise nije dominantan sto ga je krasilo u prvom dijelu sezone, a sve vise mahanja rukama ima. Prema naprijed niti jednu akciju nije imao, ni jedan proboj mu nije proso. Pocinje igrama i ponasanjem vuc lagano na rileta, a decko je bio na rubu A repke. Vrijeme mu je da se uozbilji da ne potrati svoj talent.
  • mlinchica
    6k
    fizicki ni priblizno vise nije dominantan sto ga je krasilo u prvom dijelu sezone, a sve vise mahanja rukama ima.Crni86

Uzrok, posljedica.
    Trebaju mu cijele pripreme i bude se vratio.
    Ne treba dizati ruke od tak mladog igrača jer se jednim pripremama sve može vratit na staro.
    Nije to bila neka ozljeda koja bi ga psihički obilježila, mislim da je problem samo u fizici.
  • miro
    8.9k
    Trebaju mu cijele pripreme i bude se vratio.mlinchica

s ovim se potpuno slažem. Loš je nakon ozljede, tu nema spora i treba mu jedan period bez pritiska da se resetira
  • Crni86
    21.5k
    ne treba dizat ruke, ali dosta toga je i na njemu. Nama je u interesu da se vrati nazad na staru razinu.

Red, rad, poniznost i disciplina.
  • mlinchica
    6k
    Red, rad, poniznost i disciplina.Crni86

Pusti poniznost… mislim da to kod Morisa ne prolazi

“gazimo sve do kraja” :cool:
    Samo reset
bold
italic
underline
strike
code