• crophantom
    5.8k
    nebi ni predsjednik države svašta smio, ni premijer ni ministri pa jbg. Naravno da ce Turudić komentirati kako su to glupe prijave (u rukavicama) da smiri hajdučki puk
  • shameless86
    2.1k
    Naravno da je klubu poznato koje je izvorište ovakve prijave. Koliko god ona bila anonimna, prepoznaje se jasni rukopis jedne interesne grupacije koja rušenjem modela, jer o tome se zapravo u ovoj prijavi radi, želi preuzeti kontrolu nad klubom, ali, naravno, DORH mora napraviti svoje", poručio je.

piric i ekipa pretpostavljam ..
  • Omake
    19.1k
    Možda čak i onaj Jastog lik
  • Droljo
    30.1k
    piric i ekipa pretpostavljam .shameless86

Štimac možda ili jastog :lol:
  • vjeko1701
    26.9k
    Koliko god ona bila anonimna, prepoznaje se jasni rukopis jedne interesne grupacije koja rušenjem modela, jer o tome se zapravo u ovoj prijavi radi, želi preuzeti kontrolu nad klubomshameless86

Nije da nisam ovako nešto rekao. Nećete Pirića na fini način? Postoji i grubi. Mada mogu zamisliti kako se sad negdje Jeličić smije.

Ko se prijava laća...
  • sport
    6k
    Na njihovoj skupštini je G.Š. u dva navrata za govornicom pozvao Uskok na provjeru poslovanja.
  • emilperska
    17.4k
    vec je to Turudic fino u rukavicama objasnio da su to samo reakcije na sulude prijave, a Ljubiša je odmah podržao državnog odvjetnika.

Tak da ništa nebu od toga, ne rajcajte se
    crophantom

Slusao Turudića uživo, nisam čuo da je rekao "sulude" prijave.

Govorio je o redovnom postupanju po zaprimljenoj prijavi. Više ili manje od toga ionako ne smije reći.
  • Dendle71
    503
    Slusao Turudića uživoemilperska

Zašto on uopce ima potrebu komentirati. Zar on nije "samo" navijac ajduka ili sam nesto propustio?
  • austrijanac
    12.3k
    Ako se ne varam, po ovlastima; moze komentirat slucaj samo i granicama koje su mu odobrene.

Da, provodimo izvide, da zaprimili smo prijavu i slicne stvari.

Iako uskok je pod dorhom, neki red se zna. Nije ni on debil da ide komentirat stvari
  • Dinamosaur
    3.5k
    Zar on nije "samo" navijac ajduka ili sam nesto propustioDendle71

"U intervjuu za Sportske novosti iz 2017. rekao je: „Ja sam navijač Hajduka, čak sam i dioničar”, te naveo da ima dvije dionice kluba. Također je ranije izjavio da cijela njegova obitelj navija za Hajduk"

Piše chatgpt da ih nije prijavio 2024, možda ih je prodao ili preskočio navesti u imovinsku karticu
  • crophantom
    5.8k
    zato sam rekao u rukavicama. Kad ti kaze "evo u razdoblju smo kad svakakve prijave sad stižu za sportske udruge bla bla", nekako tako je sročio, pročitaj kao "ma pizdarije".
    mislis da je Pirke? Prije bi reko da Ljubiša misli na ovu opoziciju kao Bukovac
  • vjeko1701
    26.9k
    mislis da je Pirke? Prije bi reko da Ljubiša misli na ovu opoziciju kao Bukovaccrophantom

Možda. al taj Bukovac je smiješan lik kojeg netko ko LjPV razjebe u 15 minuta ako treba. Nije mi on igrač na razini da može dovući Uskok u klub.
  • crophantom
    5.8k
    ma pošalje prijavu i ovi moraju pogledati i to je to.
    Ovo će se zaboraviti u roku 2 sekunde. Nisu ni Turudić ni Plenki toliko glupi da se idu sad bakčat s Hajdukom, a opozicija im vec radi predizborne koalicije.
  • vjeko1701
    26.9k
    Al da je to u pitanju, nikad ne bi u javnost izašlo. Po meni su u pitanju malo jači igrači čim se to ovako pušta van.
  • crophantom
    5.8k
    ma sumnjam. Dnevno hr je to objavilo, neš ti, neko im je mail poslao :sweat:

To da je neka jača redakcija ajde bi još reko
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.