• Xpert1992
    762
    Dobar intervju, osim ovog na kraju "nece biti lako" znam da mu je to postapalica ali realno, bit ce lako sve, da se ne lazemo. :cool:
  • Mali Zeus
    21.8k
    Dobar intervju, osim ovog na kraju "nece biti lako" znam da mu je to postapalica ali realno, bit ce lako sve, da se ne lazemo. :cool:Xpert1992

A to ti je ko ono kad je Kuže govorio Hajduk je jak klub.
  • Filip85
    1.4k
    kako samo obećavajuće prezime
  • Fatos Beqiraj
    2.7k
    Kako ju vezemo, svaka cast treneru.
  • Keyser Soze
    20.2k
    Opet izgubljen
  • austrijanac
    12.2k
    Nisam zadovoljan s izmjenama, trebalo je to puno bolje.
  • hardek
    11k
    Nisam zadovoljan s izmjenama, trebalo je to puno bolje.austrijanac

Pa jedino što je mogao je Vinlofa umjesto Gode i eventualno Gale umjesto Valinčića. Mislim da ni jedna od tih izmjena nebi bila game-changer. Bakrar je očito svoje odigrao
  • User123
    134
    Mogao je ne startati s Lisicom koji je cijele pripreme ozlijeden bio. Mogao je ne startati s McKennom koji isto nije prosao pripreme a nagraditi Galesica koji je iste odradio besprijekorno. Ovako je Mckenna odigrao lose, a Galu je pokopao jer mu je indirektno rekao da bez obzira kako igrao, nema sanse biti u prvoj. Mogao je na poluvremenu zamjeniti Vidovica za Kacavendu i obavezno izbaciti lijevog beka i jednog stopera.
    Jako puno propusta, i gubim nadu da onmoze biti rjesenje za Europu i njene izazove.
    Inace nisam kenjao po njemu i govorio da je i njemu ovo proces ucenja, ali ne vidim pomak u Europi i da je nesto naucio.
  • hardek
    11k
    Mogao je ne startati s McKennom koji isto nije prosao pripreme a nagraditi Galesica.User123

S ovim se slažem
    Mogao je na poluvremenu zamjeniti Vidovica za KacavenduUser123

Imaš jednog veznjaka na klupi i ti bi ga ubacio na poluvremenu? Šta da se Zajc ozljedi u 50. minuti? Btw. Vidović uopće nije odigrao lošu utakmicu, prvo poluvrijeme Zajc je bio najgori u vezi sigurno.
  • rokikaciga
    16k
    Meni osobno je Vidovic bio bolji od Zajca za vrijeme dok su dijelili teren.
    Ne vidim kako je bio los danas. Jedno 4-5-6 sansi je doslo bas kroz njega dok je Miha kao traktor, upalio se tek pred kraj utakmice.
  • User123
    134
    Izbacio bi ga jer je od deset duela izgubio 9 i pol i jer on i Zajc kao 8ice nisu radili sto su trebali i bio je propuh. S obzirom da je Vidovic mekan igrac, def bi uveo Kacvendu da digne borbenosr i proba promjenit ritma utakmice
  • Paggini
    92k
    Meni je Vidović bio danas sasvim ok, čak na momente i dobar u toj nekoj romantičnoj riquelmeovskoj enganche ulozi. Da je teren bio normalan, bilo bi to još bolje. Imao je onaj prekrasan potez ispred gola u drugom poluvremenu, to bih volio opet vidjet.

Jedino bih Kovi zamjerio što Galeta nije umjesto Valinčića ubacio, ali sve ostalo ok
  • Ljubo
    1.2k
    Nema mu se sto zamjeriti danas za utakmicu osim sto je Mckenna startao u prvih 11 umjesto Galesica. Ne može trener ništa kada primimo onako glup gol i promašimo par zicera.
  • Masto
    1.9k
    Treneru stavi za stopere bosanca i hercegovca i dobro ce to bit
  • ElDorado
    12.6k
    Najvise mu zamjeram kaj su mu reakcije u tijeku igre nikakve. Stalno su nas jebali na istu foru a mi ispucavali balone bas kak njima odgovara
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.