• DrRatoljub
    1.2k
    Vidi se da nije kod njega čak problem u nogama, nego u donošenju odluka. Koliko krivih procjena u prvom poluvremenu samo

Kažem, kod nekih situacija se vidi da moze, ali nekada se samo zapitaš kaj je s glavom.
  • Maki2
    1.1k
    Ma, nije samo donosenje odluka kad ulazi 4 puta u 1vs1 dribling i ne moze nista. Ima nesto i u nogama.
  • Hebimir Strašni
    263
    Meni je dečko drag ,ali stvarno nije za Dinamo (barem ne trenutno)
  • Dadox
    1.5k
    Topić je Špikić za sirotinju.
  • Crni86
    22.8k
    Ajmo jos jednom da je topa vjerojatno 24. igrac u kadru. I vrlo vjerojatno je svjestan toga i zadovoljan sa time. Za tu poziciju sasvim dobar igrac.
  • dzno
    41
    Nado sam se da ce zadnja izmjena bit Beljo - Brundic, pa da ce Vidovic opet na krilo a Topic u vrh napada jer bi ga htio tamo vidjet. Nije mi bio nesto jucer, ali s obzirom da nase desno krilo cesto zavrsi na drugom napadacu mislim da bi mogao ostat kao dobra rotacija koja moze popunit za spicu/krilo kad zatreba.
  • rokikaciga
    16k
    Ovako se iskoristavaju minute, bravo Topa!
    Iskreno se nadam da ce startati u Zagrebu.
  • CerealKiller
    554
    Ako ode Bakrar, Topić je definitivno prvo desno krilo dok Rodriguez ne bude spreman
  • Bernard
    1.3k
    Bravo sused, energija fantastična,samo nastavi.
  • Ljubo
    1.2k
    Kako je ono Oršićevski opalio, šteta sto nije ušlo
  • Paggini
    92k
    Oni kažu da Topić ne može, ja kažem TOPIĆ MOŽE!
  • Olmic
    5.8k
    Topic je sve kaj bi mudrazijini drkaci htjeli da mudrazija bude. Dinamovac, agresivan, igrac poteza. Po meni zasluzuje bit dio kadra za iducu sezonu
  • Kujtim Shalla
    10.4k
    Meni jako dobar rotacijski igrač koji je napredovao u svakom pogledu
  • hanibal
    129

ako se povuče paralela sa oršićem u tim godinama....jako sličan orši.... ima ono nešto al kao da mu nedostaje nešto više da bi bio u prvih 11, ne boji se ići 1 na 1 pogotovo kad se hvata zaostatak kao prošle sezone na maskimiru protiv hajduka kad je ušao...... kad sve stane on uzima loptu a ako igrač koji je realno 15-16 u rotaciji to radi onda defiitvno ima potecnijal za nešto više
  • Ljubo
    1.2k
    imaju on i Orša sličnosti ali najveća razlika između njih je brzina jer mladi Orša je bio dosta brz sto Topić nije, iako Fran ima sjajan osjećaj za udarac i pas igru. Volio bi da starta u uzvratu, ne mislim da može biti lošiji od Lisice danas
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet