• Fan
    2.4k
    Iako očekujem pobjedu, ne bih bio previše razočaran remijem s obzirom da je prva tekma sezone. Samo želim da ličimo na nešto, da se vide neki obrisi uigranosti i to je to jer doma to mora biti hendikep, eto.
  • DerHerrKool
    1.4k

Kova veli da su se dobro pripremili i skautirali protivnika i sa optimizmom idu na utakmicu. Fakat je i on napredovao jako u svemu. Nema bit će teško, svi igraju nogomet… Doslovno izgleda kao da se svjesno kontrolira da ne veli da ih idu razbit gore.
    Ajmo Dinamo!
  • Chempers
    1.3k
    Dobar test bi ovo trebao biti. Tu se dosta najavljuje lagana pobjeda al čisto sumnjam da su ovi baš toliko raspadnuti, plus umjetna trava. Ovako prije utakmice potpisao bi i remi a doma bi onda svakako trebali dobiti. Ždrijeb je odličan za 3. pretkolo, probati riješiti ovo što bezbolnije i pojačati se za 4. pretkolo
  • DinoLeonix
    2.1k
    Dragi forumaši.
    Jedno pitanje vezano uz sutrašnju utakmicu.
    Može i odg u inbox.
    Last minute mi je prijatelj otkazao. U međuvremenu tijekom dana ukazala se osoba koja bi išla s nama.
    Ulaznice ćemo preuzeti sutra u Thunu jer putujemo iz St. Moritza.
    Pitanje je, jesu li karte koje ste preuzeli personalizirane i jesu li vas tražili dokumente kod preuzimanja?
    Unaprijed hvala na pomoći
  • Krizy
    74k
    https://gnkdinamo.hr/hr/vijesti/vodic-za-navijace-koji-putuju-u-thun

Ovo sam radio za dosta najava gostujućih europskih utakmica, napokon i klub to dobro radi. Bravo
  • Crni86
    22.8k
    Za manje od 24h je tekma

Tko ce docekat viseee
  • Masto
    1.9k
    Samo da ozljeda ne bude
  • jedan u nizu
    18.6k

Ovog je bilo i prijasnjih godina, samo je u vijestima na stranicama kluba stajao PDF sa slicnim informacijama. Sada su to malo upotpunili, ali bilo i prije informacija i savjeta za navijace.
  • Kutina 1986
    23
    Poz, ima li kakvo okupljanje u Thunu? I ide li netko možda iz Berna za Thun? Ajmo Dinamo!
  • Archangel
    142
    Vrijeme sporo prolazi odkako je HR potjerana s svjetskog.
  • tigric
    1.2k
    https://www.jutarnji.hr/sportske/nogomet/thun-dinamo-rasprodana-visana-liga-prvaka-iznenadenje-15729874

Thun su napustili uspješni trener Mauro Lustrinelli te igrači Imeri, Meichtry, Rupp, Rastoder, Bertone i Tomas - sve standardni igrači. Došli su Maier, Bürgy, Derbaci i Zoukit, mladi, perspektivni igrači. U jednoj anketi objavljenoj u švicarskim medijima, 49% vjeruje u prolaz malog Thuna, dok 51% misli u prolaz Dinama. Znači, nije baš neka razlika.
  • Dzoni
    6.9k
    Tih 49% ljudi je bačeno na glavu kad su bili bebe
  • Shimano9
    54
    Zanimljivo mi je kako nitko, ni na Z.D. podu, ne spominje Tabinasa kao desnog beka. Priča se da bi mogao Galešić možda, al nije uigravan, pa će Valinčić. A koliko sam ja vidio Tabinas je čak i počinjao tekme neke, on je ozbiljna opcija očito, a i pokazao je dosta toga osim brzine koja je za beka naravno jako bitna. Po meni pripreme bolje odigrao od Valinčića koji je bio daleko od najbolje forme, no to samo Kova zna.
  • dinamozivivjecno
    3.2k
    DANAS IGRA DINAMO !
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.