• Nolifer
    15.5k
    Ja, dok čekam HNL i kvalifikacije za LP, nakon dosadnog mundijala

• Olmic
    5.7k
    Momci i dame, jel mozda netko od vas ili vama poznatih prodaje kucu/vikendicu u okolici ZG? Do 1h iz ZG max
  • rioda
    17.4k
    Iznajmljuje li netko od vas nešto na sat-dva maksimalno od Zagreba? Trebam za period od 3. do 5.8. (radni dani, pon-sri), za 4-5 ljudi, idealno bi bilo ako ima neki bazen
  • marcio amoroso
    52.2k

Pitam ti ja frenda. Prodao sam mu takvo nešto. Znam da je vikende krcat, ali možda je ove dane slobodan.
  • Droljo
    30k

Imaš oko kutine u svakom selu. Npr. u voloderu 3 komada. Gledaj od popovače prema kt sela i nađeš lako. Pola sata od zg. Guglaj stari
  • marcio amoroso
    52.2k
    Poslao sam ti poruku u inbox @rioda
  • Kujtim Shalla
    10.4k
    đe ćeš takvo nešto prodati brat moj
  • ZGV
    4k
    Rentam stan u Dubravi/Retkovec na duže vrijeme.
    75m2, zaposlenim.osobama, po mogucnosti mlađem paru ili slično.
    Za detalje me kontaktirajte privatnim porukama
  • Xpert1992
    759
    Jel se smije pusit unutra u bircu u Hrvatskoj?Nismo bili od proslog Bozica pa ne znam jesu se zakoni kaj promjenili.
    I ak se kome da preporucit neka dobra mjesta za klopu u Zagrebu? Tipa neka janjetina s raznja, neki rostilj i tak to, zena i mala ne vole janjetinu, al vole sve ostalo. Inace sam iz Zagreba al kak vec godinama zivimo vani, i hrpa tog se otvara vise ni ne znam kaj je dobro, kaj da izbjegavam.
  • tp1997
    2.9k
    Jel se smije pusit unutra u bircu u Hrvatskoj?Xpert1992

Kako u kojem, ovisno o tome ima li birc adekvatnu ventilaciju itd. da može imati dozvolu za to (a i o tome koliko specifični birc boli kurac za zakone i pravila).

Tipa neka janjetina s raznja, neki rostilj i tak toXpert1992

Kod Pere (tzv. Pero ustaša) i za jedno i za drugo, inače što se tiče roštilja Stari kotač je odličan, dosta dobra kvaliteta je i u Tomislavu i u Budweiseru
  • JMastermind
    1.6k
    Ovako se već može.

IMG-20260720-195343.jpg
  • Sajla
    22.2k
    neki rostilj i tak toXpert1992

Nedavno sam bio Pri Kralju, na bregu iznad Maksimira, samo pičiš po Bukovačkoj do vrha. Obilno, ukusno, dinamov dres na zidu - meni dosta. Cash only.
    Od "lanaca" - Magazinska klet korektna, na svim lokacijama gdje sam bio. Batak ne preporučam, tamo ostao gladan.
    Plješivička klet na Jarunu je ok, Paulaner na Črnomercu isto. Zelendvor na Samoborskoj je bio nekakav standard ali nisam bio otkad su promijenili vlasnika.
    Trenutno mi ne pada na pamet nekaj drugo.
  • marcio amoroso
    52.2k
    Nedavno sam bio Pri Kralju,Sajla

Mi bili prije par tjedana. Ja kad sam vidio bečku na stolu pored mislio da su ljudi naručili neku duplu ili troduplu porciju. Nas trojica smo došli gladni kao vukovi poslije one tekme juniora protiv tovara koja se igrala na glavnom terenu i nitko od nas trojice nije uspjeo pojesti cijelu porciju. Još je i ukusno. Sve preporuke.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.