• vlatkomarkovic
    3.7k
    Hoćemo dobiti cijelu kolekciju?
  • pešća
    1.7k
    Na kaj točno misliš? Što se tiče trening opreme mislim da je netko napisao da se neće mijenjat odnosno da ostaje od prošle sezone osim match-day stvari.
  • vlatkomarkovic
    3.7k

Mislim na prvi i drugi dres za ovu sezonu
  • Crusades
    24.8k
    Prvi dres je predstavljen prije malo manje od dva mjeseca.

Ostao je još samo drugi.
  • Gradina
    243
    Ostao je još samo drugi.Crusades

Ma bit će kao i s predstavljanjem onog crmog dresa u sezoni 24/25
    Sutra će samo istrčati u njima
  • jedan u nizu
    18.6k
    Jesam li ja nesto propustio ili??

Nemoj mi ubacivati rijeci u usta o povezivanju sa srbima, ovo ti je pokvareno do jaja.Dinamosaur

a prije toga ....

biseru, uopce nije stvar kako je postao crven suncobran, vec kako je rubni dio na rukavu dresa zavrsio odrezan tako da upada u oci mrska zastava, umjesto da se ostavio cijeli niz boja kako je i originalnoDinamosaur

i jos prije

ne cjepidlacis, bas je odrezano krivo- sa crven plavi bijeli zavrsava kaj ce potaknuti price ko da je srpska zastava na rukavu, a moglo se jednostavno ostaviti sve linije kako je na kisobranuDinamosaur
  • Dinamosaur
    3.5k
    voliš kurit iz dosade u nizu jel
    Nadovezao sam se na kom o tome kaj je i meni upalo u oko, nisam mislio da bi ti moglo uzrokovati ovakve traume, čovek je objasnio zašto nije mogao ić cijeli uzorak.
    Mogao si usput poslat sliku dresa uživo
  • jedan u nizu
    18.6k
    voliš kurit iz dosade u nizu jelDinamosaur

Moram priznati, ovo je dosta dobro :D

Ma ne, nego mi onako cudno bilo da ti govoris kao ''nemoj mi ubacivati rijeci u usta o poveznici sa srbima'', a jedina dva posta koja sam uopce i vidio da netko prica ista o dresu, bojama i srbima su tvoja dva posta.
    Pa reko ne znam jesam li sta propustio ili je to mozda bio doppleganger nick koji je baniran ili sta :D

Mogao si usput poslat sliku dresa uživoDinamosaur

:lol:
  • Mathiasovi Chageri
    8.7k
    Jel itko ulovio, možda je i spomenuto ali sam propustio u ovoj psihozi oko trobojnica slavenskih naroda, kakav će biti dizajn brojeva i slova na leđima trećeg dresa?
  • Dinamosaur
    3.5k
    nisi dobro gledao postove.
    Necu dalje o tome, ovako i onako je bilo glupo iskomentirat u startu al jbga, bilo je jače od mene
  • fakin
    5.6k
    pa klikneš na web shopu personalizaciju prema igracu i vidis i boju i dizajn

Evo

Screenshot-2026-07-20-22-07-35-422-com-android-chrome-edit.jpg
  • mali M
    10.3k
    Ma ovo je bomba.. nakon dugo vremena ću uzeti dres. Najradje bi na njega stavi 7 i Olmo, al kraj živog Mišića bi mi bilo neugodno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.