• javolimtebejako
    5.8k
    neki minimum minimuma za Paredesa bi trebalo biti 3 tekme kazne
  • Ljubo
    1.2k
    Dobiti će Argentinci hrpu kazni nakon ovakvog ponašanja u finalu i onog transparenta u polufinalu.
  • NKDZ86
    8.9k
    hvala dragom Bogu da je gotov ovaj cirkus.
    sutra dinamo počinje!
  • lukaoj
    346
    Jel zna netko di mogu kupit dres Dani Olma sa bedzom svjetskog prvaka?
  • Efes Pilsen
    16.4k
    Bijeli s dugim rukavom je rasprodan svugdje :rofl:
  • Paggini
    91.9k
    na dhgateu nije
  • ZGBhoy
    2.1k
    dhgateuPaggini

Za nas sa velikim dropom tam nema izbora, ceka se Orginal :rofl:
  • Tom Hanks
    5.6k
    Najbolje od svega, kepeci su, da dođe do neke tučnjave, pobrali bi samo takve batine od praktički bilo koje reprezentacijedb-izbjeglica

Kakve veze ima nečija visina sa šoranjem?
  • Crni86
    22.8k
    Molina roknuo Rodrija sakom u prsa u prolazu

Znaci samo se izvlace sa razlicith strana terena snimke nesportskog ponasanja i to razlicitih igraca te clanova strucnog stozera.

Nadam se brutalnoj kazni da se posalje aposlutno svima poruka da ovakvom ponasanju nema mjesta na sportskim terenima.
  • Hnlovac
    7k
    Nesto se bahate Argentinci, a njih 11 bi Erceg, Blagojevic i Feta Fetai sami rjesili
  • Sajla
    22.2k
    Argentine se malo sjećam iz 1986, malo više iz 1990. Tad sam bio klinac i tu sam ih "odabrao" pa će uvijek biti reprezentacija koju simpatiziram. Ali jbg, neke stvari ne toleriraš ni rođenom bratu, pa ne znam zašto bih opravdavao njih - nisu ništa zaslužilli, drago mi je da su izgubili, želim im i da ih se primjereno kazni.

A kaj se Cucurelle tiče, čitam malo više o njemu i njegovoj situaciji. I inače se nama "običnima" teško staviti u kožu profesionalnog nogometaša, posebno vrhunskih, prvaka koji su osvojili sve moguće i zaradili nevjerojatne novce. A Cucurella uz to ima i specifičnu obiteljsku situaciju, naime ima sina s autizmom što sigurno utječe na njegovu svakodnevicu na načine koje mnogi ne mogu zamisliti. Ne propitkujem njegovu odluku niti ju osporavam, ima potpuno pravo na nju i kad se sve zbroji ona (za njega) sasvim sigurno ima smisla. Ali je ipak neuobičajena. Da nije, isto bi napravilo pola te generacije koja je s njim osvojila sve te medalje. A možda se i on predomisli nakon što tetovira izbornika ;)
  • IceMan
    4.2k
    Pobjedio je Olmo i nogomet.
    Na radost valjda 95% ljudi u svijetu.
  • Wallace99
    57
    Van Dijk se 2022. samo postavio i mali ork je odletio ko list na vjetru. https://x.com/AnythingLFC_/status/2079099716835701048
  • Plava balada
    235

Bravo, konačno netko tko shvaća i smatra da svaka osoba ima mogućnost vlastitog odabira i kontrole vlastitog ponašanja. Najlakše je sve pravdati okolinom i mentalitetom. :)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.