• Noel
    22.4k
    Ovaj Balog govori revijalna utakmica i trkelja ko da je na placu. Hodoba bi već izgubio glas, doživio dva burnouta i šest moždanih. Utakmica bi izgledala pred ekranima ko rat svjetova. Al eto, Štef Balog.
  • jp23
    4.4k
    Eto i drugi gol Engleza. Uz već poništen Saki. Čovjek se zapita, da je Saka bio skroz fit cijelo prvenstvo, kako bi ovi igrali.
    I da Rice nije dobio proljev od meksičke kuhinje
  • Noel
    22.4k
    Isto tak Tuchel papak par exellance. Govori danima kak je ovo glupa tekma kak se nikome neda a njegovi lete po terenu. Krasno je preveslao francuze.
  • Thor
    3.1k
    Zakaj ovi francuzi ne igraju? :chin:
  • Str1nger Bell
    3.6k
    Sramota sta su preplacene zvijezde napravile od utakmice za medalju na svjetskom prvenstvu, taj nogomet im je osigurao sljedecih 5 generacija, a pičkicama se neda igrat.
  • emilperska
    17.3k
    Btw vezano za sutra. Ti Argentinci su fkt poseban narod.
    Repka im sutra igra finale SPa, oni za dan i pol ranije stavili 1/16 finala kupa i utakmicu Rivera koji je ispao.

A poanta je da su mu 2 startera u rotaciji Argentine sutra.

Bas poseban narod hahaha
  • Thor
    3.1k
    Nek sudac ovo prekine i posalje ih doma i jedne i druge.
    Ovo je ispod razine i Nk Brinja. Sramota za nogomet. Takve " zvjezde" a igraju gore od magarece bolikurcine
  • Dzoni
    6.8k
    Ako ništa, ta bolikurčina je stvorila vrlo zanimljivu utakmicu što se tiče šansi i golova
  • Sibirski plavac
    9.6k
    Ne gledam tekmu, ali vidim da je 2 0, a nije ni pola sata prošlo. Koji se k desio Francuzima?
  • Neron53
    2.7k

..boli ih kurac za rezultata, oni su se dosli samo zajebavat..
  • Thor
    3.1k
    kolko vidim i jednima i drugima jebe im se za rezultat. Majke mi poslal bi ih doma.
  • emilperska
    17.3k
    Ja kad sam igrao rukomet 10 godina nekad davno, mi smo zube ostavljali u utakmicama za broncu jer vratit se kao klinac s medaljom ili bez nje je bila razlika u koju stane citav svijet.

Sto se ovim debilima dogodilo, ne znam..
  • Noel
    22.4k
    Ja kad sam igrao rukomet 10 godina nekad davno, mi smo zube ostavljali u utakmicama za broncu jer vratit se kao klinac s medaljom ili bez nje je bila razlika u koju stane citav svijet.

Sto se ovim debilima dogodilo, ne znam..
    nowReplyOptions
    emilperska

Slavko Goluža si to ti?
  • Zg123
    3.9k
    Sta je s ovim Mbapeom? Zasto se svaki put smije kad ga kamera pokaze?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.