• masacusec
    8k
    Navodno drakonska kazna za argetince poradi isticanja političkih poruka nakon utakmice, vrlo vjerojatno momentalno izbacivanje s mundijala
  • jp23
    4.4k
    Nekako sumnjam, mislim da su veće šanse da dobim maksimalni dobitak na eurojackpotu
  • gledatelj
    1.4k
    mislim da si nešto pobrkao. Ovo je drugo finale u 12 godina. U Rusiji su ispali u grupi još, a finale smo mi igrali sa Francuzima
  • Paggini
    91.2k
    mislim da si nešto pobrkao. Ovo je drugo finale u 12 godina. U Rusiji su ispali u grupi još, a finale smo mi igrali sa Francuzimagledatelj

Mislim da si nešto pobrkao. Ovo je treće finale u 12 godina. U Rusiji su ispali u grupi još, a finale smo igrali mi s francuzima, a 2014. su izgubili od švaba u finalu.
  • gledatelj
    1.4k
    Auuu da, isprike
  • Madness
    126
    prošli su grupu, mislim da u 1/8 od Francuza.
  • Mlađi referent
    15.8k

4:3 ispali u onoj bolesnoj tekmetini
  • Paggini
    91.2k
    prošli su grupu, mislim da u 1/8 od Francuza.Madness

ma da, samo zbog efekta sam prepisao od kolege gore, nisam gledao šta pišem
  • Wallace99
    36
    Teško, ali gdje si to pročitao?
  • Hnlovac
    6.9k
    smiješno da su dizali krpu za sukob gdje su masno dobili po tamburi

Bar budi baja i podiči se nekom pobjedom otprije par stoljeća, ono ko mi sa Sigetom
  • don
    20.5k
    ženu i muža :lol:
    svi su isti, svi isto izgledaju. Gađenje. Ovako je bilo i sa Meksikancima.

• Wallace99
    36
    I naše su lemali u Rusiji na tribinama nakon što smo ih natamburali 3-0, isto ovak hrabro, 3 na 1, mučki, s leđa, to je divlja zvjerad, orci. To veze nema s nogometom ni muškim ni drugim izvedenicama.
  • don
    20.5k
    ma oni su vam samo fanatični i borbeni
  • Droljo
    29.8k

Baš sam htio to spomenuti. Smradovi
    Čak ne na tribinama nego ispod kod wc-a i šankova na poluvremenu čini mi se.
  • Mr Anderson
    20.6k
    naše su lemali u Rusiji na tribinama nakon što smo ih natamburali 3-0, isto ovak hrabro, 3 na 1, mučki, s leđa, to je divlja zvjerad, orci. To veze nema s nogometom ni muškim ni drugim izvedenicama.Wallace99

Gdje su nas lemali, bio sam na utakmici, nisam vidio nikakvo lemanje? Zamisli ak je i bilo ekscesa, pa nije kazališna predstava nego nogometna utakmica. Kaj misliš da s Englezima nikad nije bilo nijednog ekscesa? Kak se Englezi ponašaju na gostovanjima? Časne sestre? Uostalom kakve to veze ima s nogometom na terenu?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.