• Hnlovac
    7k
    Tek sad pročitao da ide, ovo mi je uništilo tjedan
  • über alles
    2.9k
    U jednu ruku ga kuzim,al mi je dosta zao kaj ide.

Iskreno neznam dal sam se veselio nekom golu ko njegovoj bombi na poljudu.
  • NKDZ86
    8.7k
    previše smo Allaha nakon svakog njegovog gola zazivali i ode kod njih, haha
  • građanin
    82
    Žao mi je što odlazi, dečko je dobar potencijal, al očito su mu se pomiješali malo prioriteti za napredovanje u profesionalnoj karijeri, što čak sad i ne čudi zbog ondašnjeg odlaska u MLS, pa sada i ovo.

Šteta, a taman mu se otvarao put u Dinamu da bude u prvih 11 komotno.
  • Kujtim Shalla
    10.1k
    Zaradit ćemo na njemu,onako poslovno svaka čast i još jednom naklon do poda Dabcu i Bobanu . Svi bi mi voljeli desetke miliona ali njegova je cjena ona koju neko nudi i za koju se proda a i to je 3 puta više plus bonusi nakon godinu dana. Kad je došao bio sam pomalo razočaran, nije bio dobar u Americi,nije se snašao ili šta već a mi smo ga vratili i možda će mu ovo biti najbolja sezona u životu. Zahvalan igrač,nikad problema sa njim . Neka mu je sretno i želim mu sve najbolje. Žao mi je što ide ,bar nama vrijedi puno više od tog iznosa. Tješim se da struka zna što radi,zna svoj posao i doći će i bolji. Iskreno najviše bi volio da lisica eksplodira imamo i Danija i jako sam uzbuđen novom sezonom i jedva čekam da počne. Sretno Bakrar, pokaži im kakva si mašina
  • NORTE
    25.7k
    E moj Mounsef, a bio si nam zvijer...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.