• Zagi
    18.2k
    Da pogodim. Viki-kviki nam je jedan od onih koji ne navija za nikog domaćeg (to je za nas kmetove , jasno) već mu je omiljen klub vani?
    A po tonu komentiranja, neki u engleskoj premier ligi?
  • don
    20.5k
    Utakmica velikog naboja i s velikim ulogom, još k tome povijesno dvije neprijateljske nacije, meni je sasvim normalno da se uđe žestoko pa i da se malo nagazi protivnika na početku. Možda nekom tko nije igrao nogomet je to čudno.Mr Anderson

prvi dio rečenice i zadnji su kontradiktorni. Ako dopustiš to cilu utakmicu, na šta bi to izgledalo? Kad već koristiš taj izraz, ako si igra nogomet znaš da će takvo ponašanje izazvat takvu agresivnost i sa druge strane i dobit ćeš ragbi na terenu koji odgovara Argentinicima koji hvala Bogu ne budu kažnjeni za takve stvari.

jučer je i Ješe kojeg se ovdi hvali to dobro iskomentira.
  • Krulek
    1.3k
    American football...
  • dinamozivivjecno
    3.2k
    bas to, sjecam se kad sam bio na zadnjem Euru u Njemackoj kad su Englezi dobili Srbiju zajedno smo slavili i okrenuli rundu,s njima se uvijek mozes zajebavat i naravno da cu onda prije navijati za njih nego za ovu fifinu princezu.
    Btw, u finalu naravno da navijam za Spanjolsku i naseg Danija.
  • Dinamosaur
    3.5k
    Bilo bi fora da Engleska projde, a Olmić uzme pokal.
    Argentincima bronca.
  • Mr Anderson
    20.6k
    Ko što sam rekao tako je i ovdje, to obično traje prvih desetak minuta, nakon toga se strasti smire. Ako se nastavi sudac treba podijeliti par kartona i mir.
  • Filip 91
    2.5k
    Navija za Liverpool.
  • don
    20.5k
    slažem se, obično. Sad idemo gledat ostalih 80 minuta pa ćemo vidit koliko će to trajat s jedne strane.
  • Zagi
    18.2k
    Haha naravno.
  • crophantom
    5.6k
    Jel ovaj Tuchel nesto bolestan?
    Znam da je random komentar, ali izgleda mi ko da gram nebi trebao skinuti za ulogu logoraša u Auschwitzu
  • Dzgšb
    2.2k
    23 minuta ,0 udaraca i u okvir i van okvira, e golemo

zanimljivije gledat travu kako raste
  • Sibirski plavac
    9.6k
    Faul na Pickfordu

Kviki: " Kaže sudac, lopta za Argentinu"
  • Olmic
    5.7k
    Odvratan ovaj simeone, bahat, bas odvratna repka.
  • Hnlovac
    6.9k
    Ajde sto je lik los komentator i sto je jazavac, ali je izrazito bahat i samoziv

Cmrekija je bitno slušati ali nemam dojam da je podla i pokvarena osoba poput ovog
  • Ruki93
    202
    Imam osjecaj da je scaloni ubacio ovog simeonea samo da isprovocira nekog da dobije crveni, kao i otac mu svojevremeno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.