• javolimtebejako
    5.7k
    lijepo si ti to ispricao kujtime, sad mi se odjednom ide u Pulu. sva sreca pa idem ubrzo hehe
    ma grad je super preko ljeta, imas prekrasnih plaza i mjesta za kupanje, cijela Istra je ajme majko a sve ti je blizu, a da ne govorim dogadanja i koncerti u areni i malom rimskom kazalistu, partijana, underground gigova i ceg sve ne
  • plavi72
    2.7k
    Pula je prelijepa i ove godine sam imao zadovoljstvo posjetiti je:Forum,Zlatna vrata/slavoluk Sergijevaca,Katedrala Uznesenja Blažene Djevice Marije,kava u "Mate" Giardini...
    Prelijep grad koji se s lokalnim vodičem(šetnja Arena-Forum) ono
    baš doživi !
    I ENC mi nije mogao :smile: ...
  • Droljo
    29.8k
    Mi smo se išli kupati na štinjan i gore je jako lijepo.
  • Thor
    3.1k
    Sad je Pula top. Sezona udara na najjace. Bio nedavno tri dana kad je bio Jovanoti. Fakat dobro i puno svuda...imam i dobre frendove,magarce, :rofl: dolje pa kad se vidimo "vredjanja na najjace" :rofl: ali kad dodjem zimi radi posla nekad kao da si u grad duhova usao :yikes:
  • The Undertaker
    9.9k
    Nemojte mi sad reklamirati Pulu pa da svi navale.
    Nevalja ništa, Hvar je bolji...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.