• pjetlić
    435
    Ako i je, nek im se da prijenosni pos, ovo nema smisla pogotovo s djecom, pa ko ce dole stajat 20min
  • Papastrumf
    23.5k

Bit ce po starom ubuduce.
  • ZgDLions
    1.7k

Nemam pojma na zadnjoj jel bilo jer smo bili zakucani u sredini i tek nakon tekme smo otišli na šank, ali i na onoj od juniora protiv Hajduka isto se moralo dole po cugu.
    Nije ni jednom da sam bio u top tri na čekanju.
    :grin:
  • ZgDLions
    1.7k

Karticama sve plaćamo ili pivonošama sa kešom?
  • Papastrumf
    23.5k

Ne znam bas detalje, ali mislim da je u planu da i to bude na kartice.
  • NORTE
    25.7k
    Novi prekrasan veliki grafit valjalo bi iskoristiti kao kulisu za fotke i videa predstavljanja novih proizvoda (dresa, majica) pa čak i novih igrača!
    CEZFhZP.jpg
  • Eduardo
    30k
    Ima jedna stvar za koju mislim da bi bila pun pogodak i iskreno se nadam da je nekome u klubu već pala na pamet, a ako nije nadam se da ima dovoljno vremena za organizirati nešto tog tipa.

U sezoni iza nas osvojili smo dvostruku krunu, klub je napokon dobio upravu koju smo dugo priželjkivali i koja pokazuje da razumije koliko je važan odnos s navijačima... upravo zato mislim da bi prva domaća utakmica prvenstva trebala biti malo drugačija od običnog i bezličnog otvaranja.

Super bi bilo da igrači prije početka tekme na teren iznesu oba osvojena trofeja i da ih predstave punim tribinama. BTW, ne govorim tu o nekom američkom showu. Upravo suprotno... govorim o jednoj jednostavnoj ceremoniji koja će trajati pet minuta, ali će ljudima dugo vremena ostati u sjećanju.

Iskreno, godinama već gledam kako to radi Celtic i moram priznati da mi se *ebeno sviđa... ne zato što je nešto posebno komplicirano, nego zato što je to već postalo dio tradicije. Uzeli smo dvostruku krunu, nije to nešto što se podrazumijeva da moramo, ali toliko smo se navikli osvajati prvenstva da ponekad možda i zaboravimo stati i uživati u uspjehu... a ne bi trebali. Ti trofeji su simbol jedne cijele sezone, svih proživljenih nervoza i izgubljenih živaca, svih pobjeda i svih ljudi koji su živjeli za klub.

I još jedan zašto... zato što ogromna većina navijača nije bila na finalu Kupa, a vjerujem da će na otvaranju nove sezone biti i onih koji nisu bili ni na utakmici kada je proslavljen titula. S tog aspekta ima logike da upravo prva domaća tekma bude prilika da i oni pozdrave momčad i vide trofeje koje su dečki osvojili prošle sezone.

I kao treće, mislim da bi to bila odlična poruka nove uprave i savršena prilika da se polako stvaraju nove i lijepe tradicije... klub ne košta puno, a navijačima i siguran sam i igračima bi značilo jako puno.

Samo da naglasim, ne kažem da dinamo treba kopirati Celtic... dapače, ali nema ništa loše u tome da preuzmeš dobru ideju i prilagodiš je svom identitetu i napraviš to na dinamovski način.

bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.