• Efes Pilsen
    16.4k
    Zasto dealovi? Dao je priliku Bakraru na AFCu i istaknuo se promasajima.
    Ne vidim zast bi se Petkovic inatio Bakraru / Dinamu.
  • rioda
    17.4k
    Mislim da ga koštala ona utakmica na Afričkom kupu nacija
  • Roky
    120
    Kaj je bio loš?
  • Mali Zeus
    21.8k
    Petković koristi Dalčićev poučak.
  • Eduardo
    30k
    Sad gledam malo TM i hrvatske medije i gotovo svi izuzev kluba ovom čovjeku ime pišu pogrešno... dečko se zove Mounsef, ne Monsef.

p071uu7egbby7vnv.png

t7kc5zox81wip08z.png

wgd0ggxdqjo0wpe4.png
  • Dino
    5.6k

Da stvar bude bolja, njegovo ime se ne izgovara monsef, nego munsef, pa cak ni tu sferu nisu uzeli u obzir :lol:
  • rokikaciga
    15.7k
    Mislio sam da mu je prvo ime Allahu?
  • NORTE
    25.7k
    TM naravno nije sveto pismo, a mislim da i naš spiker na stadionu izgovara Monsef.
  • Mali Zeus
    21.8k
    nadam se neće kao i Bennacer u Arabije, ipak mu je to blisko i religijski i nacionalno.
  • Eduardo
    30k
    Kad je Bakrar u pitanju meni iskreno nije baš najjasniji njegov stav u ovoj situaciji. I ne, ne mislim pritom da igrač nema pravo birati svoju budućnost ili da treba odbiti dobru ponudu, ali teško mi je shvatiti odluku da u ovoj fazi karijere bira odlazak u egipatsku ligu umjesto da pričeka još malo i pokuša napraviti iskorak prema nekom ozbiljnijem europskom klubu.

Kod nas je tek jednu sezonu i realno još nije ni pokazao svoj puni potencijal. Imao je relativno brz period prilagodbe, pokazao neke dobre stvari, ali nije došao do razine na kojoj bi se moglo reći da je dosegnuo svoj maksimum. Upravo zato mi se čini da bi mu još jedna polusezona ili sezona u dinamu, uz europske utakmice i mogućnost da dodatno podigne brojke, mogla otvoriti opcije nekih ozbiljnih europskih liga.

OK, možda iza svega stoje privatni razlozi, financijska sigurnost ili neka druga ponuda koju ja/mi izvana ne vidimo... ali čisto nogometno gledano, meni se čini da bi on mogao još profitirati ostankom kod nas barem do zime ili kraja sezone.

Zato mi nije problem sam odlazak, nego izbor smjera. Imao je priliku kroz dinamo napraviti stepenicu prema Europi, a ovako postoji opasnost da prerano skrene s puta koji ga je mogao odvesti na višu razinu.
  • Paggini
    91.2k
    OK, možda iza svega stoje privatni razlozi, financijska sigurnost ili neka druga ponuda koju ja/mi izvana ne vidimo..Eduardo

Pa mislim da mu nije primarno igranje u Europi, ili ostvarivanje u takvom nekom smislu na najvišoj razini, što je dokazao i odlaskom u MLS svojevremeno. Vjerojatno cilja da postane dobar karijerni igrač u tom dijelu svijeta, parice su bolje vjerojatno nego što će ih ovdje dobiti, plus naravno kultura, jezik, ovo, ono.

Ništa loše u tome, jebiga, nemaju svi jednake želje i ambicije u nogometu
  • Eduardo
    30k
    što se tiče MLS-a, razumijem argument, ali isto tako možda tada nije imao istu poziciju, ponude i status koji sada ima. Za razliku od tada (Istra) danas je u Dinamu, igra u klubu koji redovito igra europske utakmice i nalazi se na puno boljoj odskočnoj dasci nego prije.

Ništa loše u tome, jebiga, nemaju svi jednake želje i ambicije u nogometuPaggini

Sve ok, poštujem što (ako) je izabrao drugačiji put, ali isto tako se navijački pitam je li sportski gledano mogao ciljati više i bi li mu još jedna godina u Europi donijela puno veću vrijednost i dugoročno možda čak bolji ugovor.
  • Efes Pilsen
    16.4k
    Al Ahly u africkom svijetu ima jaku reputaciju, a nije da nije imao dobru euro sezonu kod nas pa ga svejedno niko ne trazi. Gol u LP ima i Krstanovic, pa to nije bitno promijenilo njegovu karijeru.
    Mislim da Bakrar ima previse godina da puno razmislja o razvoju i nekom lucky breaku pa da zavrsi kao Orsa u nekom Premierligaskom davljeniku.
    Kandidat za osvajanje africke LP, bolja placa, s jezikom i kulturom svoj na svome. Ja mu ne zamjeram, nema ni plakanja po medijima. Klub nek ispregovara odstetu koja mu odgovara i da se rastanemo u miru. Nece svaki Alzirac bit Soudani, ali dobra iskustva su tu i opet bi tamo trazio pojacanja.
  • Kermit
    964
    Dobar igrač, šteta što ide. I na pripremama je dobro izledao. Kod njega se vidi da nema kalkuliranja, odmah se baca na glavu. Direktan i okomit, jako opasan po gol suparnika, ključne karakteristike modernog igrača.

Sretno mu bilo.
  • Dinaminjo
    2.2k
    Steta sto nema vise strpljenja
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.