• ksapi
    8.4k
    Dinamo protiv Kopera hendikep -1.5 danas po koefu cca @ 2.00, mislim da je velika razlika u kvaliteti tu, pogotovo pred navijacima.

Takodjer, rukometni Euro U20:
    Hrvatska hendikep +8.5
    Farski otoci hendikep +2.5 ili pobjeda
    Svica timski over 36.5-37.5
    Norveska hendikep -5.5
  • Danijel1990
    23
    A 38.5 je u ss,jel se vrijedi to isprobati?
  • M94
    2.7k

Jesu se klade u pocetku sjbale s ovim rukometom do 20 godina?

Na Norvesku protiv nas na pocetku bilo @2,90, sad u roku 2-3 sata spustilo na @1,75.
    Bas ogroman pad.
  • ksapi
    8.4k

Da tih 2.90 je bila greška, uzeo to ali sam zaboravio napisati ovdje
    Ovaj koef sad nije neki top, realno je to 1.40-1.50 po meni tako da je value 1.80+

Osim toga, solidno je Farski Otoci timski under 30.5 i Island hendikep -5.5 1.pol
  • Antonio bbb
    279
    Ima li nesto za danas?
  • Droljo
    29.7k

To se ovak radi:
    @ksapi ima li nešto za danas? :snicker:
  • ksapi
    8.4k

Eto, sve znaš, inače se nebi sjetio :rofl:

Euro U20:
    Portugal timski over 38.5-39.5
    Izrael timski under 33.5 i pobjeda Čeha

I dva nešto slabija:
    Austrija timski under 35.5
    Pobjeda Španjolska po 2.30+ koefu
  • Antonio bbb
    279
    To se ovak radi:
    @ksapi ima li nešto za danas? :snicker:
    Droljo

Hahahahahh, iskreno, htio sam to napisat, al bilo bi me neugodno ometat covjeka, pa sam napisao ovako „neocito”.

Euro U20:
    Portugal timski over 38.5-39.5
    Izrael timski under 33.5 i pobjeda Čeha

I dva nešto slabija:
    Austrija timski under 35.5
    Pobjeda Španjolska po 2.30+ koefu
    ksapi

Hvala, hvala
  • ksapi
    8.4k
    Samo vi mene označite tu, dapače, ako imam nešto i ulovim vremena napisat, vrlo rado uvijek. Samo bez maltretiranja s porukama :sweat:
  • Antonio bbb
    279
    Gdje je to najbolje igrati od hrvatskih kladionica, na SS-u? Inace imam trenutno samo Crobet (ne kladim se bas cesto, neke periode u godini me uhvati da odigram nes bezveze kaj nema veze s profesionalnim kladenjem), a na Crobetu npr. ne da (ili ja ne vidim tu opciju) da se kombinira kao ovo da ce Ceska pobjedit i Izrael under.
  • Droljo
    29.7k
    Na SS nema ničega od ovog gore što je kolega ponudio. Užas. Morao sam izmišljat pa sam vjv bacio 10 eura..
  • Antonio bbb
    279
    Jesi siguran da nema? Ja sad pogledo iako nemam acc na njemu i vidim sve osim Portugal over i ne moze se kombinirati pobjeda Ceha + Izrael under
  • Droljo
    29.7k

Maloprije nije bilo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.