• Common Sense
    1.4k
    Sad kad Bara po podcastima krene srat o svom bivšem štićeniku :lol:
  • Krizy
    73.6k
    u 1. mjesecu igrao u prvom sastavu u europskoj ligi, u 7. mjesecu igra za drugu momčad.fakin

Po ovome ispada da ga se guralo u prvih 11, a to mu je jedina utakmica koju je krenuo od prve minute i odigrao je poluvrijeme. U još 3-4 utakmice u svim natjecanjima ja odigrao po poluvrijeme, a u ostalima i manje.

Tu jednu je započeo jer je Kovačević igrao s dosta igrača iz drugog plana.
  • fakin
    5.4k
    pa ne znam jel ga se guralo ili ne, ali tad u hladnoj danskoj stvarno nisam vidio koji je smisao da on igra u prvom sastavu, a evo 6 mjeseci kasnije bez ikakve ozljede završi u drugoj momčadi. pa moralo se tu nešto dogoditi realno
  • miro
    9.2k
    Ovo je najbolje sto mu se moglo dogodit, ako ima imalo soli u glavi. Dajemo mu sezonu da se sabere i nadogradi talent koji ima
  • gledatelj
    1.3k
    Nego, kad prelazi u Barcu
  • Laugreano
    5.7k
    A di ce u Barcu, kad takve igrace kupujemo mi od barce haha
  • Fan
    2.4k
    Fino je Bara opleo po njemu nakon što više nisu zajedno, što naravno šteti Dinamu naveliko.
    Nažalost, obistinilo se to da smo pogriješili ulaskom u deal za ovo, samo se nadam da imamo neki fix sa Barcom, taman da je i neki simboličan iznos, samo da ga maknemo iz kluba.
  • crophantom
    5.5k
    Ako je istina kaj Bara kaže, krasan nam je Varelica
  • austrijanac
    12k
    Ako je istina kaj Bara veli, nema zime za odnos s Dinamom. Vidi se da cijeni i Dinamo i Bobana, koliko moze u tom poslu.

Sto mi je mozda bitnije od samog Varele.
  • Laugreano
    5.7k
    Nebi rekao da šteti dinamu. Nek se zna da je mali debil. Mozda se opameti malo. Naravno ako je ovo istina.
  • crophantom
    5.5k
    A mislim i Zvone na članskom u 12. Mjesecu pričao o kašnjenju i plakanju u autu, ako ja nisam nešto krivo zapamtio.
  • vjeko1701
    26.4k
    Mislim da je sad jasno zašto smo mu davali tolke minute u Europi prošle sezone, izgleda da smo ga čim prije htjeli nekom uvalit na temelju godina i reputacije.

Sad ide natrag u B ekipu gdje kreće ispočetka sa ostalim vršnjacima. Ili će se uozbiljit i napravit nešto od sebe ili mu sljedi Lokomotiva pa neka egzotična destinacija.
  • CrouchTomislavgrad
    435
    To se isto da isčitati iz govora, vidi se da ima veliko poštovanje prema Bobanu. Bara kakav je da je, koristan nam je. Kao i Dinamo njemu.
  • ZGBhoy
    2k
    Naš ugovor je istekao, da bude svima jasno. Niti sam ja izašao iz ugovora, niti je on. Jednostavno je istekao i nisam mu ponudio novi jer smatram da to nije zaslužio", započeo je Bara i nastavio: "Mladić se loše ponaša. Zaspao je na pet-šest treninga, upozoravali smo ga 50 puta. Uništio je stan u kojem je živio, a popravak je koštao 15.000 eura. Osobno sam molio vlasnika stana da s tim ne izlazi u javnost."

Dodao je i da je problem bio i u Varelinom stavu. "Zvonimir Boban je više puta razgovarao s njim, ali on gleda u pod, ne odgovara, nezadovoljan je. Misli da po inerciji treba igrati i da će igrati ako sam mu ja menadžer, što nema veze s vezom. Prijatelju, moraš se izboriti na terenu", poručio je.

Tamam da ga Leko udari po nogama kao njegovog sunarodnjaka Ronalda
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube