• Mr Anderson
    20.3k
    Dobro da nisu pisali Allahu Ekber:lol:
  • Niko1986
    7.5k
    kakva komedija na ovoj temijavolimtebejako

Kao i u svemu na svijetu trenutačno, i u nogometu vlada prevelika shizofrenija. Umjesto da ljudi uživaju u ludnici, preokretu, sjajnom prvenstvu, stalno neke teorije zavjere, skandali i što sve ne.
  • Masto
    1.7k
    Kako uživati nakon poništenog crvenog americi i našeg zaleđa, o onom ponistenom golu Egipta se moze diskutirat
  • Ludovic IX
    12k
    lako za gol.. mene na jučerašnjoj tekmi više smeta taj kriterij suca di argenticima dopušta uzasno grubu igru. stavi suca koji će žutima smirit argentince i oni su gotovi.
  • Droljo
    29.3k
    o onom ponistenom golu EgiptaMasto

Trebali su pogledati i prvo poluvrijeme da nešto nije bilo. Rade od budale majmuna, bedaka od nogometa.
  • Filip B
    381
    Jel ekipa sizofrena ili je FIFA svojim postupcima dala svima za priliku da sumnjaju u sve dubiozne situacije? Da uzivam u nogometu gdje se senzorima mjeri dodir kose?
  • DrRatoljub
    1k
    .

Upravo to. Pa zar ljudi misle da mi bas slučajno pričamo da se manje krade, a zapravo je isto svima. Argentina protiv Austrije lomi noge pred gol, a jučer vraća pred egipatski gol za puno blaži faul. Nama se sudi penal koji je po meni cist, ali u ostalim tekmama, posebno protiv jakih ekipa se ne sjećam da se tako nesto sudilo.
  • Niko1986
    7.5k
    FIFA svojim postupcima dala svima za priliku da sumnjaju u sve dubiozne situacije?Filip B

Tko hoće sumnjati, uvijek će pronaći razlog. Na ovom turniru je najviše oštećena bila Njemačka protiv Paragvaja pa se o tome i ne priča toliko. Jučer je Argentina bila mrtva i okrenula je isključivo zbog Egipta i njihovog neobjašnjivog raspada.
  • Filip B
    381
    Ja bih rekao da je Belgija najvise ostecena s obzirom da su njihovi protivnici dobili oprost crvenog kartona na temelju politickog pritiska na organizatora natjecanja.
  • Paggini
    90k
    Na ovom turniru je najviše oštećena bila Njemačka protiv Paragvaja pa se o tome i ne priča toliko.Niko1986

Jer postoji taj underdog bias, želiš da te male ekipe pobijede jer je "lijepa priča" i onda dobiješ utakmicu Paragvaj - Argentina koja je negledljivo govno od utakmice. Da su jučer zamjenjene strane i da je Argentini poništen gol kao Egiptu, ne bi se riječ reklo. Ali mrzimo Argentinu, navijamo za underdogove koji igraju potpuni antinogomet i ne znam šta.
  • Niko1986
    7.5k

I nakon toga su izbacili jedno priopćenje, osudili to i nabili SAD 4:1 na terenu.
  • Niko1986
    7.5k

Ma nije samo Argentina, iako je kod njih najizraženije. Imao si već puno utakmica koje su stvarno bile uživancija, otvoriš poslije društvene mreže i komentare i ne vjeruješ. Evo sad se već unaprijed kmeči jer će Francuska - Maroko suditi Argentinac
  • flexXy
    3.3k

To je tako kad predsjednik Fife sam dolijeva ulje na vatru sa suspenzijama kartona, otvorenim drukanjem za Argentinu i sa svojom kceri koja s njim dolazi na tekme u dresu Maroka
  • Mlađi referent
    15.7k
    Evo sad se već unaprijed kmeči jer će Francuska - Maroko suditi ArgentinacNiko1986

Najpoštenije bi bilo stavit Francuza da sudi Argentini onda ne bi bilo kmečanja
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.