• Mr Anderson
    20.3k
    Dobro da nisu pisali Allahu Ekber:lol:
  • Niko1986
    7.5k
    kakva komedija na ovoj temijavolimtebejako

Kao i u svemu na svijetu trenutačno, i u nogometu vlada prevelika shizofrenija. Umjesto da ljudi uživaju u ludnici, preokretu, sjajnom prvenstvu, stalno neke teorije zavjere, skandali i što sve ne.
  • Masto
    1.7k
    Kako uživati nakon poništenog crvenog americi i našeg zaleđa, o onom ponistenom golu Egipta se moze diskutirat
  • Ludovic IX
    12k
    lako za gol.. mene na jučerašnjoj tekmi više smeta taj kriterij suca di argenticima dopušta uzasno grubu igru. stavi suca koji će žutima smirit argentince i oni su gotovi.
  • Droljo
    29.3k
    o onom ponistenom golu EgiptaMasto

Trebali su pogledati i prvo poluvrijeme da nešto nije bilo. Rade od budale majmuna, bedaka od nogometa.
  • Filip B
    381
    Jel ekipa sizofrena ili je FIFA svojim postupcima dala svima za priliku da sumnjaju u sve dubiozne situacije? Da uzivam u nogometu gdje se senzorima mjeri dodir kose?
  • DrRatoljub
    1k
    .

Upravo to. Pa zar ljudi misle da mi bas slučajno pričamo da se manje krade, a zapravo je isto svima. Argentina protiv Austrije lomi noge pred gol, a jučer vraća pred egipatski gol za puno blaži faul. Nama se sudi penal koji je po meni cist, ali u ostalim tekmama, posebno protiv jakih ekipa se ne sjećam da se tako nesto sudilo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.