• Zoran
    694
    Brozu bi najveći motiv bio pokazati Stojkoviću i drugima kako se igra biljar i pikado
  • Ludovic IX
    12k
    Ja sam prilično siguran da je broz kontaktiran od strane bobana da ispita teren i voljni moment. Lani je igrwo redovito u toj penzickoj ligi ali igrao je. A nije da je kod nas intenzitet puno jači (ako i je).

Ako je željan doma a ipak igrwt na visokoj razini, izbor se zna.
  • Jos-Optimus
    11.8k
    ja sam baš skeptičan po tom pitanju, obožavam Broza, ali nije mi lik koji će imati potreban mentalitet i karakter. Više mi je frajer koji je postigao što je trebao, a sad slijedi zekica i laganica
  • badjibadara
    9.9k
    Broz se nakon jednogodišnjeg igranja u SA, sa 31 godinom oprostio od igranja u reprezentaciji.
    Na EP u Njemačkoj se vidjelo da je dosta pao, i da mu odgovara ritam i tempo saudijske lige.
    Znamo da mu je forte bila ta maratonska trka i čelična pluća.
    Da li će danas, dvije godine nakon toga naći motiva da se pripremi i da grize sezonu dvije u europskim natjecanjima?
    Mislim da se odgovor nameće sam po sebi.
  • prefontaine
    9.8k
    Ma kakav Brozović ljudi moji dragi, taman ste popustili s Modrićem, nećemo sad počinjati s Brozom...
  • Zg123
    3.8k
    Postali ste gori od tovara koji iz ocaja mastaju o svim tim penzionerima i guraju lazni hype da dodju kod njih. Jedino kog zelim da dodje za xy godina je Dani Olmo, on moze i s 1 nogom doci
  • Paggini
    90k
    Postali ste gori od tovara koji iz ocaja mastaju o svim tim penzionerima i guraju lazni hype da dodju kod njih.Zg123

A tko je to gori od tovara ovdje? Jer nitko ne želi Brozovića koliko sam ja uspio ispratiti
  • vjeko1701
    26.1k
    Za Olma potpisujem da jednog dana dođe samo da upiše zadnju minutu u karijeri u Dinamovom dresu a kamoli nešto više.
  • Zg123
    3.8k
    A tko je to gori od tovara ovdje? Jer nitko ne želi Brozovića koliko sam ja uspio ispratitiPaggini

Pa svako malo netko potegne Modrica, Kramarica pa Kovacica i evo sad odjednom Brozovica.
  • Mr Anderson
    20.3k
    Broz mi djeluje ko lik kojeg boli ona stvar za Dinamo i za bilo koji klub, nema nekih emocija kod njega. Da nije uspio u nogometu, sumnjam da bi ikad kročio nogom na Maksimir, prije bi išao s ekipom gledat lokalni derbi Mraclin:Vukovina i pijuckat pivu na ogradi.
  • Dzoni
    6.6k

Kao da su tovari jedini koji pokušavaju vratiti svoje nekad najbolje igrače..
  • mali M
    10.1k
    Nije stvar kome kaj treba. Al on je zaradio nekih 70+ milijuna da bi se tamo zaj*bavao. Ne izgleda mi kao karakter koji bi sad došao ovdje za 700-800k ubijati se na treninzima i utakmicama.vjeko1701

ma to se slažem.. Broz je svima jasan kakav je karakter. Nego sam mislio ovo opet kad ekipa jeca i nariče dal bi netko u laganoj mirovini tko je nazubljao milijune igrao u Dinamu..
    Naravno da ćemo to teže izvesti sa "strancima", ali legende klubova se vraćaju doma baš pod tim "nikakvim" uvjetima i slabijom plaćom. Jer žele vratiti nešto klubu od kojeg je sve krenulo. Znam da Broz nije baš taj za Dinamo al pričam općenito.
    Između ostaloga, Broz više NIGDJE neće naći klub u Europi koji će ga plaćati u milijunima... Nakon što se upustiš u sagu sa zemljama trećeg svijeta nema tu više povratka...

E jedino što mi nikada nije bio jasan i nisam ga mogao pročitati po toj šemi mi je Marko Šimić.. Čini mi se da je imao ono nešto, ali njegov love story sa Jakartom mi je van svake pameti.. I lik se nikad nije htio vratiti u Europu...
  • javolimtebejako
    5.6k
    nez sta si razmisljam uopce od kojeg igraca bi uzeo iduci dres. printaj mi DANI OLMO 21 i bok
  • Droljo
    29.2k
    Sve se uzima zdravo za gotovo ovod. Niti znamo kako razmišlja broz niti što može. Svi govore kao da su proveli besane noći sa njime i znaju sve. Može doći i da nas posere pa ubijemo ligu prvaka te on postane legenda kluba a može biti flop. Uglavnom, 99% je da od toga nebu ništa a makljaža na zoni je krenula punom parom.
  • blueslavonija
    400
    igrački gledano svi koje si nabrojio, osim broza, svi bi nam bili pojačanje. i ne treba vući paralele s propalim tovarima oko tog . ne vidim histeriju oko te teme kao što su oni radili na sva zvona.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.