• vjeko1701
    26k
    Ja bi rađe 1 Varaždin nego 5 Istri. Varaždin radi s čim ima i tako su iskoristili ovaj vakuum. Možda budu za dvije sezone opet drugoligaši, ko zna. Al Istra. španjolska filijala u uredima, tovarska filijala na tribinama. Prosječni pratitelj isfrustriran Dinamom kao da smo ikada uopće bili ista galaksija. U životu nisam doživio toliko kmečanja o Dinamu od nekog toliko irelevantnog.

Rijeci su se prije tri sezone smijali da su prošlost i da će oni sad tu "preuzeti". U međuvremenu je Rijeka osvojila duplu krunu i igrala knockout fazu europskog natjecanja dok je Istri najveći uspjeh da su koje kolo prije kraja imali neku šansu za europu.
  • Hnlovac
    6.6k
    Ma, ja nisam doživio kod njih neki kompleks, nadam se da nisi o njima kreirao mišljenje preko snet kipe

Bio sam koji put na Zapadu Drosine kad smo mi gostovali u Puli i bilo je skroz ok. Kod kmecanja pitomiji i od Rijecana i Osjecana
  • Hebimir Strašni
    248
    Koju ti imaš krivu predođbu o Istri to je nevjerovatno. Do kad ovi Španjolci koje kurca ne zanima nikakav rezultat niti borba za ništa, budu tamo vlasnici niš od tog kluba. Ovu godinu budu sve kaj valja opet rastjerali. Zadnje dvije godine je to "mladi gazda Španjolac" htjel dici na malo ozbiljniju razinu međutim sad u Alvesu opet navodno prevladava struja koju boli kurcina za istru i spremaju im se utrpat brdo ovih poluamatera iz 4. španjolske lige. Sljedecih x godina Istra opet na svom standardnom 9. mjestu. Naravno i najavili veće kresanje budžeta.
  • vjeko1701
    26k
    Snet ekipa mi je samo dobar ogledni primjerak. Iskustva su uživo.
  • Hebimir Strašni
    248
    Ja isto mislim da nisi baš u pravu..dapače.
  • Hnlovac
    6.6k
    onda izgleda imamo oprecna iskustva

Doduše, u Puli imaju velik problem s tovarijadom, ima ih dosta i "dualnih" koji dođu na vece utakmice Istre al kad dođe Hajduk idu na Istok orgijat u bijelom
  • Crni86
    22.4k
    Eto dobili su tovari od Sigurovog nastupa na sp skoro 200k, jos malo pa ce bit za Garcijin raskid
  • vjeko1701
    26k
    Onda sam sanjao polsatne prodike kako je Dinamo grobar hrvatskog nogometa. Ili kurčenje kako će i nas sa guštom srušit kad ih kupi onaj Srbin (dok je ta priča bila aktualna prije koju godinu)

Dal je tko zapravo u duši bio hajdukovac, ne znam. Al evo i u javnosti imaš primjer Kecmana koji je više nego očit sa svojim stavom prema Dinamu. Ne znam, možda je do alkohola, možda do poznanstva, možda do slučajnost.
  • criticus
    8.4k

Koliko je McKenna nama zaradio to nije bilo.

Spavaš li mirno Jasmine Klariću?!
  • Ludovic IX
    11.9k
    Mi smo usicarili nešto za scotta, livija, mbukua, batija i sucica..sam kog zaboravio?
  • Yovitssa
    1k

Zašto za posljednju trojicu? Pa nisu naši igrači već godinu dana...
  • Ludovic IX
    11.9k
    Gleda se zadnje dvije godine
  • DrRatoljub
    1k
    Osijek doma 0 4 od Mađara.
    Bude nova uzbudljiva borba za ostanak.
  • Nogo
    11.8k
    S krajem lipnja Borna Barišić, Renan Guedes i Kemal Ademi više nisu igrači Nogometnog kluba Osijek, a posudbe su istekle i Samuelu Akereu, Vladanu Bubanji, Davidu Čolini, Franu Karačiću i Toniu Tekliću. /Nk Osijek
  • vjeko1701
    26k
    Mislim da za nikim neće plakat al vidim tu pokoje pojačanje za Hajduk :D
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.