• Crni86
    22.4k
    Kakva je ovo pat situacija auuuf

Znaci Graf drzi leda Garciji, a ocito bilic drzi leda Livaji… vrhunac ove price bi bilo da graf i garcija odlete zbog livaje :rofl:

A onda kad se vrati caca karlogan… kad se bude igro padel za vrijeme tekmi, prebijalo zastitare i tuklo suigrace. Bit ce festa!
  • NitkoBitan
    37.6k
    Znaci Graf drzi leda Garciji, a ocito bilic drzi leda Livaji…Crni86

Ja bi prije rekao da Bilic smjesta Livaji preko Garcie i Grafa.
  • NORTE
    25.4k
    21 generacija, puna frustracija, mati Dalmacija.
  • Zg123
    3.8k
    Za koga Osijek na drustvenim mrezama pise objave na engleskom ispod hrvatskog? Umislili da imaju internacionalne navijace?
  • BBBaranja
    4.9k

Ladno 0-4 kod kuce od madarskog Paksa..
  • Borovljanin
    623
    Još malo pa će tovari na Freed from desire pjevati Umri Livaja
  • Crni86
    22.4k
    ne znam, meni se cini bas suprotno.

Na kraju bilica je starh dole ljudi… zna on da mora livaja ostat kako god, ovu dvojicu boli ona stvar, pobjec ce nazad u svoje drzave. Uz to s Bilicem je Livaja dogovorio da dode na trening, a onda Livaja opet odjebo ovu dvojicu…

Po meni je Bilic pljunuo i na Garciju i Grafa ovim potezom da je sam dogovorio da se vrati na treninge makar su ga njih dvojica izbacili sa priprema…Kakva je kazna da izbacis igraca s priprema pa da ga vratis kad se vratis u split? Iz tog vidis da postoje kao dvije fronte u klubu
  • Paggini
    89.5k
    2Pdx77V.jpeg

Sazetak za sve koji nisu pratili
  • wolfgang14
    4.3k
    da graf i garcija odlete zbog livajeCrni86

ma ni to se ne može dogodit jer nemaju za otpremninu garciji a kamoli obojici :cry: ajme e kako dobra situacija... DOSLOVNO NEMAJU OPCIJA, a ne mogu ni ovako sve ostavit jer su ova 3 debila ko pas i mačka. Kakav show program

zašto je luka štorija u sredini :lol:
  • NitkoBitan
    37.6k
    zašto je luka štorija u srediniwolfgang14

Ta faca je lakmus papir atmosfere dole.
  • Crni86
    22.4k
    ma mogu kad dobe postotak od vuskovicaa… auuu cekaj pa to su zamjenili da odjebu perisica nakon 6 mjeseci :grin:
  • Jos-Optimus
    11.6k
    ma nisu dužni, bili su dok nisu skupili novce za šesticu zbog koje su opet konkurentni za naslov
  • rioda
    17.3k
    Za koga Osijek na drustvenim mrezama pise objave na engleskom ispod hrvatskog? Umislili da imaju internacionalne navijace?Zg123

Od 6 članova uprave i NO, 4 člana ne govore hrvatski
  • Frizura Robija M
    601
    ma mogu kad dobe postotak od vuskovicaa… auuu cekaj pa to su zamjenili da odjebu perisica ih Perišić odjebe nakon 6 mjeseci :grin:Crni86
  • Dinamosaur
    3.4k
    daj molim te audio ili video isjecak te legendarne izjave (jedini klub koji ne proizvodi crnilo).
    Cini mi se da je vec nekoc bilo ali ne mogu naci
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.