• Fan
    2.4k
    Ovo nikako ne može bit istina...
    Ako gledamo sveukupno, Modrić, Perišić, Livaković... ako gledamo samo ovaj turnir, Livaković, Sučić, Baturina...
  • Jos-Optimus
    11.5k
    Kovačić mora postati naša centralna figura. Luka to više ne može, a kad su skupa na terenu onda se Kova podređuje. Kova je naš najbolji igrač još od Katara, pa kome pravo, kome krivo
  • Masto
    1.6k
    nadam se da kovino vrijeme u repki tek dolazi i da cemo procvjetat
  • KtcGoat
    6.4k
    Nadam se da ce Sutalo otici iz Ajaxa, on u klubu i u reprezentaciji nije isti igrac, nesto ne stima u toj sredini otkada je on dosao tamo.
  • hardek
    10.6k
    Nadam se da ce Sutalo otici iz Ajaxa, on u klubu i u reprezentaciji nije isti igrac, nesto ne stima u toj sredini otkada je on dosao tamo.KtcGoat

I ja se nadam isto tome. Mislim da bi mu Španjolska liga legla samo tako. Neki Vilarreal ili Betis
  • miro
    9.1k
    Šutala smo svi malo zanemarili, a čovjek je bio fenomenalan ovo prvenstvo. Josip je igrač za top klubove
  • Jos-Optimus
    11.5k
    ma jadan uvijek nadrapa zbog suigrača i izbornika. Frajer nam je držao obranu cijelu prvenstvo. Zamisli, SN mu daju 6.5 jer je bio kao dobar, ali pobjegao mu je Ronaldo kad je offside...pa konji maloumni, onda mu nije pobjegao?!?! Frajer nema nikakvo zaleđe u medijima, vječito je kriv, a nikad zaslužan
  • Dzoni
    6.5k
    Ja sam siguran da bi imao bolji tretman u medijima da nije u Ajaxu kojem ne ide dobro. Vušković je odigrao nikako na SP pa mu se dosta gleda kroz prste radi HSVa.
    Daj bože pa će se uskoro to promijeniti
  • Z brega sam
    350
    govorim za repku. Pa jel Modric drzao il' drži kormilo godinama reprezentacije? Kad je ono malo Modric bio odsutan, Kova je bio voda veznog reda.
  • blueslavonija
    393
    logično jer je kvalitetom odmah iza njega. ali pitam to zato jer nisam baš uočio da u klubovima gdje je igrao drži konstantu u izvedbama , a kamoli da je efikasan i konkretan. pa sad jel mu tamo smeta netko drugi kao u repki modrić ili ? ti si z brega pa naj iznašat bedastoće :smile:
  • Jos-Optimus
    11.5k
    nisi primjetio da ima konstantu čovjek koji je bio igrač sezone u Chelseau i standardan u Cityu kod najzajebanijeg trenera današnjice?
  • Z brega sam
    350
    lepo si mi spustil. Z brega, pa tutlek. Ak ti ne paše moje mislenje, lepo ga zaobidi.

Kova nebi igral tu de igra ove sve godine da nema konstantu. Govorim ti samo, da mislim, da u repki Kova nemre i nije mogel biti prva violina jer to imamo ili smo do jucer imali v Luki.
    Pozdrav z brega.
  • blueslavonija
    393
    stvarno nisam mislio ništa zločesto i ja baš volim brege. iz tog razloga sam ti po "tvom rekel".
    volim ti ja i kovu, pamtim njegov debi i prvi gol ali ne mogu prihvatit tezu da ga je kočio luka modrić. jednostavno dečko je stekao epitet nedorečenog igrača , to nisam ja izmislio, zato što svoj talent nikad nije do kraja izbrusio u smislu da bude glavni igrač neke momčadi ili bude efikasan kao neki drugi veznjaci. činjenica gdje je igrao u karijeri dovoljno govori koliko ga se cijeni i nemamo što dalje pričati ali koliko se samo sjećaš njegovih mlakih šuteva, alibi rješenja, nevidljivih partija, pa onda odjednom kao maradona odigra...jbg takav je i defintivno mu je falilo nešto da postane vođa neke velike ekipe, pa i repke.
    evo kolegi sam odgovorio pa vrijedi i za tvoje pitanje.
  • Z brega sam
    350
    mislim da ima epitet nedoraslog igraca samo u repki po onom sto mi navijači i/ili navijači-izbornici želimo od njega i za njega.
    Kocio-ne kocio, igra u njegovoj sjeni na 10 metara udaljenosti. Igracki su oba top, al eto Luka je bolji i imao je sve ključeve. Sjecam se svakog mlakog suta i svake psovke koje sam mu uputio, al me opet vise veselio svaki njegov prodor ili okomito dodavanje ili kad je vukao dok Luke nije bilo.

U klubovima se eto isprofilirao kao standard za sve sto se traži od njega, u repki nije mogao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.