• Noel
    22k
    Bilić Bilić pa opet Bilić. Prva tri favorita.
  • ElDorado
    12k
    Olić je samoubojstvo s predumišljajem. Ako moram birati najmanje lošeg onda svakako Bilić. Forsira mlade, ima jasne kriterije i postavlja igrače na prirodne pozicije.
    Bjelica nema adekvatna krvna zrnca. Kako god glupo tako je.
  • Omake
    18.6k
    Ponajprije jer je to napravio u Dinamu. Druga stvar, stvarno mislim da nam treba netko van sistema da prodrma stvar. Bjelica zna pripremiti bitne utakmice i adaptirati se iz kola u kolo.
  • db-izbjeglica
    20.9k
    nikad nisam za reciklažu, slaven bilić je već bio poprilično dugovječan izbornik, vodio je reprezentaciju u 3 ciklusa i dobio je svoju priliku. već neko vrijeme se više bavi televizijom nego nogometom.

ne treba žuriti sa odabirom, prespavati malo, pita se nešto i igrače, oni su više od nas u toj priči.
    mislim da se iz našeg bazena može pronaći dobar izbornik, ne mora to biti ni neko očito rješenje.
  • Hnlovac
    6.6k
    Samir Toplak here we go! :fire:
  • miro
    9.1k
    pita se nešto i igračedb-izbjeglica

odlično, neka onda igrači odlučuju do kad će igrat i koga će se zvat da im bude #family atmosfera na pripremama

kakvo titranje jajcima, nije ni čudo da su se umislili i stavili iznad svih i svega
  • Zg123
    3.8k
    Jakirovic bi po meni bio odlican izbornik ali to je trenutno nerealno s obzirom da mu je karijera u debeloj ulaznoj putanji. Ostaje Bilic kao neka reciklaza ali mislim da ce se ici na Olica s obzirom da je u sustavu već jako dugo
  • Dzoni
    6.5k

Nemoj se ni šalit s tim
  • Jaro
    12.2k
    potpuno se slazem. Bilic je svoje odradio... Nakon Turske, silazna putanja, nedostatak muda i laganini penzija vec nekoliko godina...
    Od svih nasih trenera, za izbornicku funkciju trenutno vidim Jakirovica (yep, ja veliki njegov hejter), jer ima taj man management, a smatram da je ozbiljniji trener/takticar od Dalica. Nazalost, mislim da je financijski daleko van onoga sto HNS zeli potrositi tako da ocekujem nekog Olica ili nekog iz plejade ovih sto su se dokazali losima kroz U reprezentacije....
  • db-izbjeglica
    20.9k
    odlično, neka onda igrači odlučuju do kad će igrat i koga će se zvat da im bude #family atmosfera na pripremama

kakvo titranje jajcima, nije ni čudo da su se umislili i stavili iznad svih i svega
    miro

da, najbolje da se mene pita tko će biti izbornik, a ne stožerne reprezentativce.

reprezentacija nije vojska, ni dril, ni poligon za forsiranje nekakve strogoće i hardcore discipline.
    za bilo kakav uspjeh je nužan dobar okoliš za rad, može izbornik biti ne znam kakav stručnjak, ali ako je atmsfera toksična i nema podršku momčadi, rezultat će grdo patiti.
  • Mali Zeus
    21.6k
    Idealno Bjelica ili Niko Kovač ponovno.

Realno Bilić što bi mi bilo bezvezno, alibi rješenje.
  • miro
    9.1k
    tako je, treba frendiće zvat. Moro i Fruk se ne bune, nemojte mi onog Mišića i Stojkovića...

to treba sve razjebat i ispočetka, sad je vrijeme
  • db-izbjeglica
    20.9k
    tako je, treba frendiće zvat. Moro i Fruk se ne bune, nemojte mi onog Mišića i Stojkovića...

to treba sve razjebat i ispočetka, sad je vrijeme
    miro

tako je, samo džonom!

dovesti lika koji će udariti džonom na nezahvalnike, bič u ruke i tjerati na najjače
    pripreme reprezentacije = mi gradimo prugu, pruga gradi nas, nema tople vode, ni interneta.
  • Dinamosaur
    3.4k
    sad kad nas Kustić sve zajebe i dopelja Krunu Jurčića, isto je bez kluba
  • Fatos Beqiraj
    2.4k
    Trebamo dovest stranca kao u rukometu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.