• Nolifer
    15.3k

Meni je i levać bolji od heinekena i karlovačkog i kaj sad?
  • Ljubo
    948
    ja na ovu listu jahača apokalipse ubacujem obični PAN, dok mi je zlatni recimo solidan.
  • Hnlovac
    6.6k
    Meni Levač služi za puževe u vrtu

Levaču dajem zasluge da je đabe, ali ako već kao klošari idemo piti pivu uzmemo dvolitarku zlatnog pana
  • Dino
    5.6k

Meni je daruvarska desetka favorit
  • Ljubo
    948
    koliko klinaca u Daruvaru se ostavilo pive samo zato jer im je to bila prva u životu…
  • Nolifer
    15.3k

Meni heineken, prije lova za ribičiju, baciš malo u zemlju i crvi polude od sreće i eto za pecanje si miran. Jer od takve pive kad sam ju pil sam dobil žgaravicu i glavobolju i nikad više :vomit:
  • Droljo
    29.1k

Ali samo ako je u plastičnoj boci 2l i topla.
  • Nolifer
    15.3k

Svak ima svoje
  • Hnlovac
    6.6k
    ovakve bezobrazne cijene pivi u kafićima natjerale su nas radničku klasu da puno češće zavirimo u plastične dvolitarke nego prije
  • Dino
    5.6k
    Ali samo ako je u plastičnoj boci 2l i topla.Droljo

Doslovno nema većeg gušta u životu neg uzet gumenjaču desetke od dve litre i stavit par kockica leda da te osviježi.
  • Mr Anderson
    20.2k
    Heineken sam više počeo piti unazad 3 godine kak smo u klubu sklopili sponzorski ugovor s Karlovačkom pivovarom pa samo njihove pive uzimamo. Prije mi je bilo onako bezveze, sad sam malo i navukao na nju. Ali bio sam prije neki dan u nekom kafiću u Španskom koji ima točeni Heineken. Znači, baš sam se oduševio, fantastična piva, daleko bolja od ovog u flaši.
    Moj kafić u kvartu ima točeni Erdinger, isto vrhunsko, ali je i cijena takva.
  • Ljubo
    948
    Realno nema bolje od 2 litre gumenjace levaca i grasevine u onim plastičnim bocama koje izgledaju ko da su za ulje.
  • Ljubo
    948
    erdinger toceni je stvarno vrhunski, a kaj se Heinekena tiče onaj u maloj boci od 0.25 ima ono nešto kao Luka Stojković pa često popijem kada su ovakve vrućine.
  • Mr Anderson
    20.2k
    obični PAN, dok mi je zlatni recimo solidan.Ljubo

Obični Pan je baš napoj, zlatni mi je nekad bio OK, dugo ga nisam pio, ne znam kakav je sad.
  • NB86
    17.5k
    Toceni heineken je izvrstan
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.